Filter
Sortera
Visar 36 produkter

För dig som tycker om att resa och träna så är en duffel bag ett måste. Duffel bagen är extremt mångsidig och kan användas som både ryggsäck, axelremsväska och bärväska. Vissa av modellerna är dessutom utrustade med hjul och handtag för att du ska ha möjlighet att dra väskan istället för att bära den - hur smart är inte det? Hos oss hittar du duffel bags i en mängd olika utföranden och storlekar som rymmer allt från 31 liter upp till 140 liter.

Duffel bag

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av duffle bags från ledande tillverkare som Thule, Evoc och Ortlieb. En duffel bag är perfekt att ha med sig på resan eller till träningen. En av många fördelar med duffel bags är att majoriteten av alla modeller går att använda på flera olika sätt. Du kan antingen använda den som en axelremsväska, ryggsäck eller som en vanlig bärväska. Det gör att duffel bagen blir väldigt mångsidig och kan anpassas efter dina önskemål för dagen. Något som är väldigt fördelaktigt med just duffel bags är att väskorna är mjuka och kan därför pressas ihop om det finns dåligt om utrymme. Detta är perfekt när man reser med bil eller ska ut och flyga, eftersom vanliga hårda resväskor inte är lika flexibla på det sättet. Kom bara ihåg att det brukar finnas restriktioner på hur stor din kabinväska får vara, så kontrollera detta innan du bestämmer dig för att använda din nya duffel bag som handbagage.

Duffel bagens historia

När man hör ordet duffel bag dras tankarna automatiskt till en modern och mångsidig väska men ordet duffel är daterat så långt tillbaka som slutet av 1600-talet. Duffel är en stad i Belgien och ordet har använts för att beskriva en grov ullduk och användes till en början som täckmaterial på båtar. På 1700-talet kom materialet även att användas vid tillverkning av väskor och där och då blev duffelväskan född. Duffelväskan fick däremot sin stora uppsving under 1900 talet och då främst bland surfare och hemvändande soldater. Idag används duffel bagen av mängder av personer världen över och har nästintill obegränsat med användningsområden. Några av de vanligaste användningsområdena är:

Duffel bag
  • Resväska
  • Sport- och gymväska
  • Jaktväska
  • Businessväska

Köp duffel bag online

Här hittar du ett stort utbud av duffelväskor till riktigt bra priser. Du hittar duffel bags som rymmer allt från 31 – 140 liter. En del av väskorna är dessutom utrustade med hjul och ett praktiskt handtag för att du ska ha möjlighet att kunna dra väskan om så önskas. De kommer även i en mängd olika snygga färger och utföranden så du har möjlighet att sticka ut ordentligt eller köra på det säkra kortet svart. Skulle du mot förmodan hitta samma duffel bag billigare någon annanstans så ser vi till att prismatcha. Vill du ha hjälp med att välja en duffel bag som passar dig och dina behov? Tveka då inte att kontakta våra cykelexperter på telefon eller mejl så hjälper de dig att hitta rätt väska för just dig.