Filter
Sortera
Visar 909 produkter

Cykelhjälmar

Här finner du ett stort utbud av cykelhjälmar från de största tillverkarna. Alla våra cykelhjälmar är givetvis godkända och därmed trygga, och det viktigaste med en hjälm är att man har den på sig - så välj ut en som du trivs med på huvudet.

Vi har cykelhjälmar till både vuxna, dam och junior. Många cykelhjälmar görs idag i stora omfång storleksmässigt, vilket beror på att de allra flesta är ställbara i storleken.

Godkänd cykelhjälm från stora varumärken

Vi säljer cykelhjälmar från välkända varumärken som Bell, Giro, Bontrager, Scott, Mavic, Abus, Rudy Project, Endura, Lazer och många fler. Samtliga cykelhjälmar som säljs på Cykelkraft.se är godkända.

Att välja rätt storlek på sin cykelhjälm

När du köper cykelhjälm hos oss på Cykelkraft.se kan du enkelt filtrera fram en hjälm som passar dig. I filtret kan du ange ditt huvuds omkrets (i centimeter). När du gör detta visas endast de cykelhjälmar som passar dig, så det är bara att välja ut en som du tycker är snygg!

Att köpa cykelhjälm på nätet

Att köpa cykelhjälm på nätet är inte svårt hos Cykelkraft. Vi anger alla storlekar i centimetermått som avser ditt huvuds omkrets, så det är väldigt svårt att inte välja rätt storlek. Vi erbjuder ett brett sortiment och billiga priser, så vi vågar nästan påstå att det hos oss finns en cykelhjälm som garanterat passar just dig.