Dubbdäck - Black Friday & Black Week 2023

Dubbdäck - Black Friday & Black Week 2022

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Black Friday Dubbdäck - Fynda dubbdäck till din cykel

Här hittar du vår black friday dubbdäck rea. Vi har dubb- och vinterdäck till din cykel oavsett hjulstorlek. Vi har samlat alla dubbdäck med och utan dubb för vintercykling. Här hittar du endast cykeldäck från välkända varumärken så som Schwalbe, Soumi tyres, Vittoria m.fl. Allt för att du ska vara säker på att du hittar ett par dubbdäck cykel av kvalitét.

Vill du fynda nya dubbdäck till din cykel under black friday? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat våra Black Friday Erbjudanden på Dubbdäck. Vi erbjuder dubbdäck både med och utan dubbar, såkallade vinterdäck för cykel.

Vilket antal dubbar bör jag ha på dubbdäck för cykel?

Antalet dubbar på dubbdäcket beror på vilket rullmotstånd du föredrar men också vart du ska använda cykeln. Däck med fler antal dubbar är ett säkrare alternativ om det är välplogade vägar, där is och hårdpackad snö framkommer. Är det i stället oplogade vägar med mycket snömodd biter inte dubbarna i snön och ett däck med mer däckkontakt och djupare mönster är istället att föredra. Fortfarande osäker på vad du behöver? Tveka inte på att kontakta våra cykelexperter!

Fynda cykel på Black Friday hos Cykelkraft

Under veckan kommer vi på Cykelkraft att erbjuda grymma priser i alla kategorier. Det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under Black Week men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter så är det nu. Under Black Friday har vi galna deals även på våra mest kvalitativa produkter. När priset är så pass nedsatt har man chansen att unna sig t.ex. en elcykel, cykeltrainer, snygga hållbara kläder eller varför inte cykel-nyheter till riktigt bra pris? Du hittar alla våra Black Friday deals här.

Varför handla på Cykelkraft under Black Week?

  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet