Cykelkläder - Black Friday & Black Week 2023

Cykelkläder - Black Friday & Black Week 2023

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Cykelkläder under Black Friday

Deals på Cykelkläder under Black Friday 2023. Här hittar du mängder av coola erbjudanden på cykelkläder! Vi har cykelkläder till dam, herr och junior för all typ av cykling, i alla storlekar. Vad sägs om en kortärmad cykeltröja, ett par cykelbyxor eller en mössa under hjälmen för att värma öronen i vinter? Passa på att uppdatera din cykelgarderob under Black Week!

Dax att ta cyklandet till en ny nivå? Eller är du ute efter sköna, varma cykelkläder för att göra den dagliga cykelpendlingen mer bekväm? Då är det nu du ska slå till på nya cykelkläder! Många missar när de köper en ny cykel hur viktigt det är med rätt cykelkläder för att få en så bekväm och behaglig cykeltur som möjligt. Passa på och skaffa dig bra cykelkläder av bra kvalitet under Black Friday.

Cykeljacka Black Friday

Håll dig varm och torr med en cykeljacka. En cykeljacka som är vind- eller vattentät är perfekt som lager-på-lager plagg under hösten och vintern, men även på våren när solen börjar titta fram. När det blir för varmt ute byter du cykeljackan mot cykelvästen eller kör endast i cykeltröja.

Cykeltröja Black Friday

En bra cykeltröja ska sitta slimmat mot kroppen för att den inte ska fladdra i fartvinden, vilket gör dig till en snabbare cyklist. Vi har såklart även mindre slimmade cykeltröjor för dig som vill ha en skön tröja när du pendlar för att slippa svetta ner dina vanliga kläder.

Cykelbyxa Black Friday

En cykelbyxa är A och O för dig som cyklar långt. Med eller utan padding, hängslen, långa cykelbyxor eller cykelshorts. Vi på Cykelkraft har alla typer av cykelbyxor, för att göra din cykling så bekväm som möjligt.

Skoöverdrag Black Friday

Med skoöverdrag eller skoskydd som det också kallas, håller du dina fötter varma och torra hela hösten och vintern. Men även på sommaren finns det fördelar med att använda skoöverdrag, det är enkelt att spola av skoskydden efter cykelrundan och du skyddar dina cykelskor mot slitage.

Cykelskor Black Friday

Oavsett om du är ute efter ett par varma vintercykelskor eller ett par nya skor till våren och sommaren så har vi över 400 modeller att välja mellan. På Cykelkraft kan du alltid förlita dig på att hitta dina bästa cykelskor till grymt bra pris.

Cykelhandskar Black Friday

Frusna fingrar på vinter eller varma sköna händer hela cykelturen? Fynda varma och vattentåliga cykelhandskar under Black Friday och gör dina händer en tjänst. Välj ett par cykelhandskar med ull för att hålla värmen bättre.

Fynda cykel på Black Friday hos Cykelkraft

Under veckan kommer vi på Cykelkraft att erbjuda grymma priser i alla kategorier. Det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under Black Week men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter så är det nu. Under Black Friday har vi galna deals även på våra mest kvalitativa produkter. När priset är så pass nedsatt har man chansen att unna sig t.ex. en elcykel, cykeltrainer, snygga hållbara kläder eller varför inte cykel-nyheter till riktigt bra pris? Du hittar alla våra Black Friday deals här.

Varför handla på Cykelkraft under Black Week?

  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet