Trangia

Få märken är lika förknippade med stormkök som Trangia. Oavsett om du ska vandra på fjället, åka på campingsemester eller bara ut i skogen är Trangiaköket ett bra val om du vill ha god svensk kvalitet. Det tillverkas fortfarande i Sverige, i samma by där allt en gång startade och de tar med sin produktion stort ansvar för kvalitet och miljö, vilket ligger helt rätt i tiden än idag.

Hur det startade

Allt började år 1925 med att John E. Jonsson från Jämtländska Trång började med att göra hushållskärl i aluminium. Men i takt med att antalet semesterdagar ökade för arbetare i Sverige så växte efterfrågan för campingutrustning. Det var då Trangia bestämde sig för att satsa på att utveckla matlagningsprodukter för camping.

1951 lanserade man den första prototypen av Trangiaköket och resten är, som det brukar heta, historia. Även om detaljer har moderniserats så är den enkla designen och goda funktionaliteten densamma som 1951. Det har gjort Trangia ledande inom allt som har med utomhusmatlagning att göra.

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp att hitta rätt campingtillbehör från Trangia? Ta då hjälp av vår filtreringsfunktion för att hitta rätt produkter för dig. Kom ihåg att du alltid kan vända dig till vår Kundservice. De hjälper dig mer än gärna att hitta passande produkter för dig.

Filter
Sortera
Visar 44 produkter