Kask cykelhjälmar

Trots Kask’s relativt unga ålder inom branschen (2004) så är de idag en av de ledande hjälmtillverkarna. Kask är specialiserade på att tillverka säkra hjälmar av högsta kvalitet och har som vision att hitta en perfekt balans mellan funktionalitet, säkerhet och attraktiv design.

Kask har fått bekräftelse för deras gedigna arbete och deras konstanta strävan att bli bättre och har under årens lopp blivit tilldelad flera priser som ISPO och Eurobike. Deras kvalitet säkerställs genom noggranna tester och inte en enda hjälm som inte uppfyller kraven får gå vidare till serieproduktion.

Hjälmsortimentet från Kask

Kask har cykelhjälmar för alla huvudomkretsar och i alla prisklasser. Vi har flera av deras populära serier som Kask -Mojito, -Protone, - Vertigo 2.0 med flera. Även om de lagt mycket krut på säkerhet och funktion så kan man inte undgå att tycka att designen är väldigt iögonfallande. Snygga färgsättningar och olika utföranden gör det svårt att välja vilken som egentligen är snyggast. Men en sak är säker, oavsett vilken cykelhjälm från Kask du väljer så kommer du vara både säker och snygg.

Filter
Sortera
Visar 73 produkter