Fox Racing

Fox Racing tillverkar MTB-kläder för all typ av terräng, alla väderförhållanden och miljöer och du hittar mängder av deras fina produkter hos oss på Cykelkraft.se. Det fina med Fox Racings produkter är att det först testas av professionella mountainbikecyklister för att försäkra sig om att samtliga av deras produkter presterar på de högsta nivåerna. Fox Racing har verkligen tagit i beaktning att olika mountainbike-discipliner kräver olika typer av utrustning för att man ska kunna prestera på topp. Hos oss hittar du därför MTB-utrustning för downhill, trail, cross country och freeride.

Året var 1974 då varumärket Fox Racing startades av Geoff Fox i Morgan Hill, Kalifornien i Usa. Företaget började med att tillverka motocrossutrustning och kläder, sedan dess har man tagit världen med storm inom extremsport. Genom sitt stora genombrott inom MX-motocross har företaget expanderat och utökat sitt utbud med produkter för MTB, BMX och nyskapande, cross inspirerade produkter och kläder för män, kvinnor och ungdomar.

Köp Fox Racing online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort sortiment av produkter från Fox Racing till riktigt bra priser. I sortimentet hittar du bland annat mängder av produkter som passar utmärkt för dig som cyklar mountainbike men även en hel del schyssta streetwear produkter som funkar utmärkt till vardags. Du finner bland annat:

  • Hjälmar
  • Cykelhandskar
  • Googles
  • Tröjor
  • Kepsar
  • Skydd

Fox MTB

Fox Racing är kända för att skapa slitstarka och funktionella kläder till motocross, och den erfarenheten har man tagit till cykelvärlden. Då cykelkläder ofta utsätts för påfrestande situationer har Fox lagt en stor vikt vid materialens hållbarhet. Idag erbjuder Fox Racing hållbara och funktionella kläder för mountainbikecyklister inom alla discipliner. Oavsett terräng eller väder så kommer dina MTB-kläder från Fox aldrig ge vika. Fox förfinar konstant sitt sortiment, som idag erbjuder några av de absolut bästa MTB-grejerna som går att hitta.

Fox Hjälmar

Fox Racing tillverkar även ett stort utbud av hjälmar med hög kvalitet. De har något för alla även om deras sortiment främst riktar sig mot mountainbikecyklister. Du finner bland annat cykelhjälmar för downhill, trail, cross country och alla de andra MTB-disciplinerna. Så oavsett om du är på jakt efter en fullfjädrad full face hjälm eller en skatehjälm så finner du det hos oss. Med en Fox hjälm på hjässan behöver du inte vara orolig, den kommer skydda dig om olyckan är framme.

Filter
Sortera
Visar 230 produkter