Mer om Skeppshult Nova serie

Pratar man om den svenska brukscykeln så utgör samtliga modeller i den här testvinnande serien själva definitionen av en högklassig allroundcykel. Det här är välutrustade slitvargar utan en massa onödig vikt och som fungerar lika bra på sommarn som på vintern - och som dessutom är tillverkad med både omtanke, kärlek och ett utpräglat kvalitetstänk. Lite bredare däck, riktigt stabila skärmar, en generös utrustningsnivå och en flerfaldigt prisbelönt komfort.

Serien innehåller flera olika modeller som alla har lite varierande nivå på själva utrustningen, men gemensamt för samtliga modeller är dess imponerande förmåga att alltid levererar - det här är cyklar som har allt du behöver, och faktiskt lite till. Det här är genuint bekväma brukscyklar som besitter en stilren design och traditionellt vackra former. Perfekta transportmedel för oss som både vill kunna åka och handla, hämta barnen eller rulla ner till festen, på en och samma cykel.

Och precis som alla modeller från Skeppshult så är cyklarna givetvis hantverksmässigt tillverkade nere i de småländska skogarna, och ledorden är precis desamma som för allt annat som skapas i den egna fabriken... det handlar om praktisk funktionalitet, hög hållbarhet och det genuint svenska.

Filter
Sortera
Visar 34 produkter

Nova - en tidlös trotjänare!

Skeppshult Nova är en otroligt fin cykel med en tidlös design, trots sin traditionella design så andas cykeln även nutid. En perfekt harmoni mellan sport och vardag. Vi på cykelkraft tycker faktiskt att Skeppshult Nova passar dom flesta. Cykeln är utrustad med gott om lastutrymme i form av en pakethållare och en rymlig korg. Låt oss inte underskatta lastutrymmet på en cykel, rätt vad det är står man där med en väska, ett paket eller liknande som du inte vet vart du ska göra av det. Då är det ganska läckert att ha både korg och pakethållare. Cykeln finns i två varianter en med 3-växlar och en med 7-växlar.

Är du osäker på vad du ska välja mellan de två alternativen? Med en 3 växlad Skeppshult Nova så tar du dig utan problem inom stan, kortare stäckor ute på landsbygden och upp och ner för mindre backar. Kommer du däremot cykla lite längre sträckor och har mycket backar i din närhet så lämpar sig troligtvis den 7-växlade Skeppshult Nova sig bättre för dig.