Mer om Crescent Elcyklar

I Crescents sortiment finns en elcykel för alla och för alla tillfällen; city-elcyklar med korg som är enkla att kliva av och på, el-mountainbikes för äventyr i terräng och även elassisterade hybrider som är perfekta för daglig pendling. 

Elcykeln är definitivt här för att stanna och blir allt vanligare som ett smart, snabbt och betydligt mer underhållande alternativ till både kollektivtrafiken och bilen. För många kommer införskaffandet av en elcykel att både förändra och förenkla vardagen, dels eftersom tunga matkassar och uppförsbackar inte längre utgör några hinder och dels för att den effektivt förkortar den tid det att transportera sig från ett ställe till ett annat. Motvind är inte heller längre något problem, och både bilköer, trängselskatter och parkeringsböter är ett minne blott för oss som jobbpendlar på två hjul.

Ett helt svettfritt nöje som ser till att du alla möjligheter att uppleva världen omkring dig, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuffa motvindslöpor utan att bli svettig, och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du snabbt måste fram mitt i rusningstrafiken. Crescent´s miljövänlig elcyklar är verkligen ett optimalt transportmedel för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som vill kunna cykla dig till jobbet utan att ens behöva packa ner ett ombyte i väskan. 

Samtliga modeller är dessutom specifikt utvecklade för våra lite tuffare nordiska förhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Vilket i praktiken innebär att varje liten komponent är noga vald för att cykeln ska kunna nyttjas i alla typer av väder, dessutom året runt. Det är det där lilla extra som gör att alla våra cyklar som lämnar fabriken i Varberg faktiskt är något unikt och väldigt speciellt.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Elcyklar från Crescent

Elcykeln är helt klart det nya svarta! Senaste året har den seglat upp som ett solklart alternativ till att trängas i tunnelbanan eller att sitta och stressa i bilkön. Och det bästa är att den går precis så snabbt som du behöver. Du väljer själv, men maxfart med motorn ikopplad är dock 25 km/h. En elcykel från Crescent älskar uppförsbackar och skulle du behöva lasta på träningsväskan och matkassar så är det inga problem.

Vårt sortiment med Crescent elcyklar

Vi har ett brett sortiment med elcyklar från Crescent och några saker har de alla gemensamt. Förutom att vara bekväma elcyklar med snygg design har de en display som visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och mer. Elsystemet är Crescents egna “E-GOING” och cyklarna har komponenter av högsta kvalitet från bland Shimano som borgar för hög säkerhet, hållbarhet och prestanda.

Köp din Crescent elcykel online

Har du svårt att bestämma dig för vilken Crescent elcykel som passar dina behov bäst eller har du andra frågor om just elcyklar? Hör av dig till våra cykelexperter på Kundservice, de hjälper dig gärna. Du kan även gå förbi någon av våra butiker och provcykla om du känner dig osäker.