Beskrivning

Tillräckligt sofistikerad för stan och robust nog för gropiga skogsstigar

Om både utseendet och användarvänligheten är viktigt, och du vill ha en cykel som är tillräckligt sofistikerad för att användas inne i stan och samtidigt robust nog för gropiga grusvägar ute på landet så har du hittat helt rätt modell. Mångsidiga Trek Allant+ 6 är en lyxig elcykel för dig som vill rulla till jobbet utan problem och även utforska grusvägar. Den har den nya Bosch Smart System-motorn som ger mer anslutningsmöjligheter än någonsin. Parkoppla mobilen med cykeln för att logga aktiviteter, planera rutter med mera. Systemet kommunicerar sömlöst genom cykeln och med din mobil för aktivitetsspårning, navigering med mera. På den här underhållande hojen är det superskoj och effektivt ta sig fram på gator, släta cykelbanor och ojämna grusvägarna i närområdet. Den har ett pålitligt växelsystem, en framgaffel med vägutslätande dämpning och effektiva hydrauliska skivbromsar som funkar i alla typer av väder. Det här är det perfekta valet för dig som vill ha lite extra schwung på den dagliga cykelturen.

Nyckel till framgång!

 • Eldriven hybridcykel som erbjuder problemfri och underhållande transport i urban miljö
 • Bekväm åkställning som låter dig hinna njuta av omgivningen utan att bli ineffektiv
 • Robust aluminiumram med klassiska linjer och invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Dämpad luftgaffel från SR Suntour (Mobie 34) med justerbar rekyl och kompression samt 60 mm slaglängd
 • Kraftfull elmotor från Bosch (Performance Line CX) med ett potent vridmoment på hela 85Nm 
 • Uppladdningsbart batteri från Bosch (PowerPack) på 725Wh som är centralt monterat på diagonalröret
 • Tydlig fullfärgsskärm från Bosch (Kiox 300) som visar hastighet och sträcka såväl som batteriets räckvidd
 • Walk Assist-funktion perfekt när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelförråd
 • Slagkraftig drivlina med 10-växlar från kvalitetssäkra Shimano (Deore) som ger en imponerande bred utväxling
 • Robusta och styva 27,5-tumshjul med genomgående axel ger pålitlig och stabil manövreringsförmåga 
 • Greppvänliga kvalitetsgummin från Schwalbe (G-One) med lågt rullmotstånd trots hela 57mm i bredd
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Redan från start utrustad med alla praktiska tillbehör som gör din vardag lite enklare att leva

Robust aluminiumram som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en elegant ram i hydroformat aluminium med invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en sportig men komfortabel geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fullt fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt.

På ramen hittar du redan från start massor av praktiska tillbehör som förenklar din vardag. Eller vad sägs om en bakre pakethållare som är godkänd för barnsits och tung last, robusta skärmar, kraftfulla fram- och baklampor samt ett enkelt avtagbart batteri med central placering. Lägg därtill ett stadigt cykelstöd samt en pålitlig komponentgrupp som har valts för sin tillförlitlighet och du har given en vinnare!

Kraftfull drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Line CX) som presterar ett vridmoment på hela 85Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri (725 Wh) med en väl skyddad placering på diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, allt sker med sömlös harmoni och imponerande effektivitet. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med en slagkraftig 1x-drivlina från Shimano (Deore) med 10 utanpåliggande växlar som ger ett brett växelomfång samt har smidig funktion. Växlarna hanteras dessutom via ett lättmanövrerat reglage som ger dig möjligheten att skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Det imponerande drivsystemet ger dig massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns nästan som en konventionell hybridcykel när du inte behöver det.

Lättavläst information och en integrerad digital upplevelse

Du får lättavläst information via Boschs kompakta Kiox 300-display som visar alla viktiga data på en fullfärgskärm som är lättavläst och stänksäker. Dessutom har den det smarta systemet som är förberett för ett kommande utbud av nya funktioner. Med den eleganta, styrmonterade LED-fjärrkontrollen kan du bläddra bland lägena och använda displayen eller telefonen utan att släppa händerna från styret - och den har en inbyggd ljussensor som justerar ljusstyrkan efter omgivningen. När systemt parkopplas med appen eBike Flow blir det smarta systemet från Bosch totalintegrerat med alla digitala komponenter på din cykel. Display, drivenhet, controller och eBike ABS bildar en enda läcker digital upplevelse.

Robusta hjulset med skön känsla samt hejdare med effektiv bromsförmåga

Det robusta hjulsetet består styva 27,5-tumshjul med aluminiumfälgar från Bontrager (Kovee) som försetts med greppsäkra gummin från Schwalbe (G-One) som utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 57mm breda kvalitetsdäck i kombination med en dämpad luftgaffel från SR Suntour (Mobie 34) ger en perfekt kombinationen av komfort, stabilitet och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess närområden. Inbromsningen handläggs av kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (MT420) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Framtid utan trista bilköer, illaluktande busskurer och fullproppad T-bana

Det här är en lyxig hybridcykel som väcker habegär och som ser till att du kan planera för en framtid utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och illaluktande busskurer. En Allant+ 6 ger dig rätt förutsättningar för att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta miljöboven stå kvar nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något större problem för det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt även de brantaste backarnas krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, underhållande och imponerande bekvämt transportmedel som tack vare modern teknik förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. 

Mer om Trek Allant+ serie

Samtliga modeller i den här serien pushar gränserna och skapar nya möjligheter. Du kan snabbt ta dig förbi trafikstockningarna eller ge dig ut på riktigt långa helgäventyr. Med boost som gör backen platt, avståndskrympande räckvidd och genomtänkta funktioner, blir det enkelt och roligt att välja cykeln framför miljöboven. Det här är högpresterande elcyklar som är byggd för cyklister som vill kunna köra både långt och snabbt. Alla modeller har genomtänkta designfunktioner som har skapats särskilt för alla oss som föredrar att cykla framför att köra bil.

Alla Allant+ har Bosch-batterier med stor kapacitet (500 eller 625 Wh) så att du kan cykla riktigt långt utan problem, upp till 130 km i räckvidd i normalt utförande och upp till hela 190 km i räckvidd med Range Boost. Motorerna levererar smidig boost som är enkel att kontrollera och som känns naturlig medan du trampar. Njut av snabb pendling, svettfria inköpsrundor och av hur lätt du besegrar alla branta backar.

Boschs tillförlitliga teknik finns i nästan hälften av alla telefoner, och i miljoner hem, kontor och verkstäder över hela världen. Bosch är till och med representerat på den internationella rymdstationen. De välrenommerade drivsystemen från Bosch är tillförlitliga och lättanvända. De levererar en naturlig cykelkänsla och massor av extra kraft så att du kan fokusera på att njuta. Du har dessutom tillgång till Boschs världsomspännande support och service, unikt bra tycker vi! Är Bosch kanske den mest överkvalificerade leverantören av elcykelsystem någonsin? Hm, ja. Trek skulle förmodligen inte ingå partnerskap med någon som inte är det. Varför? Eftersom man sätter tillförlitligheten först. Du kan räkna med Bosch när det gäller (fråga vilken astronaut som helst).

 • Lys upp din väg - Inbyggd belysning fram och bak
 • Se till att kunna det med dig - Både pakethållare och skärmar från start
 • Elegant integrerat batteri - Enkelt att ta bort det helt utan verktyg
Se alla produkter inom Trek Allant+
Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Allant+
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-768682541203
 • Färg Blå
 • Tillverkarens färg Mulsanne Blue
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/36916
 • Växelreglageserie Shimano Deore
 • Framväxelserie Oväxlad
 • Bakväxelserie Shimano Deore
 • Antal växlar 10-växlad (1 x 10)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) L - 23.30 kg

Ramset

 • Ram High-performance hydroformed alloy, internal cable routing, external battery mount, post-mount disc, 135x5mm QR
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel SR Suntour Mobie 34, luftfjädring, justerbar rekyl och kompression, koniskt styrrör i aluminium, 15 x 100 mm genomgående axel, 60 mm slaglängd
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 60 mm
 • Låsbar framgaffel? Ej låsbar

Hjul

 • Hjulstorlek 26"
 • Framnav Bontrager sealed bearing, 32-hole 15 mm alloy thru-axle
 • Baknav Formula CL-52, aluminium, 5 x 135 mm QR
 • Fälgar Bontrager Kovee, dubbel botten, TLR, 28-håls, 23 mm bredd, Presta-ventil
 • Däckdimension 57-559
 • Framdäck Schwalbe G-One, 650x57c
 • Bakdäck Schwalbe G-One, 650x57c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Deore M5130, 10-vxl
 • Bakväxel Shimano Deore M5130
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 175 mm längd
 • Kedja Shimano LG500
 • Kassett Shimano LG600 11–43, 10-delad // Shimano CS-LG400, 11-43, 10-växlad

Komponenter

 • Frambroms Shimano MT401 / MT420 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva fram Shimano RT30, centerlock, 203 mm
 • Bakbroms Shimano MT401 / MT420 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva bak Shimano RT30, centerlock, 203 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager XR Endurance Elite
 • Styre Lowriser i aluminium, 31,8 mm, 25 mm rise, 11 grader bakåtsvep, 690 mm bredd
 • Styrstam Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 90 mm längd
 • Sadelstolpe Bontrager aluminium, 31,6 mm, 12 mm offset, 400 mm längd
 • Sadel Bontrager Commuter Comp
 • Pedaler VPE-857

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering down-tube
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 725
 • Spänning 36 V
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare 230 V, Bosch standard 4 A, smart system

Display

 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Belysning Spanninga SOLO för elcykel // Herrmans H-Black MR8-E, 180 lumen, 60 lux, LED, headlight//
 • Pakethållare MIK-kompatibel bakre pakethållare i aluminium
 • Skärmar SKS plast // SKS plastic
 • Stöd Pletscher Comp Flex 18
Recensioner
Frågor & Svar 1
184

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Trek Allant+ 6 725wh Blå

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Tillräckligt sofistikerad för stan och robust nog för gropiga skogsstigar

Om både utseendet och användarvänligheten är viktigt, och du vill ha en cykel som är tillräckligt sofistikerad för att användas inne i stan och samtidigt robust nog för gropiga grusvägar ute på landet så har du hittat helt rätt modell. Mångsidiga Trek Allant+ 6 är en lyxig elcykel för dig som vill rulla till jobbet utan problem och även utforska grusvägar. Den har den nya Bosch Smart System-motorn som ger mer anslutningsmöjligheter än någonsin. Parkoppla mobilen med cykeln för att logga aktiviteter, planera rutter med mera. Systemet kommunicerar sömlöst genom cykeln och med din mobil för aktivitetsspårning, navigering med mera. På den här underhållande hojen är det superskoj och effektivt ta sig fram på gator, släta cykelbanor och ojämna grusvägarna i närområdet. Den har ett pålitligt växelsystem, en framgaffel med vägutslätande dämpning och effektiva hydrauliska skivbromsar som funkar i alla typer av väder. Det här är det perfekta valet för dig som vill ha lite extra schwung på den dagliga cykelturen.

Nyckel till framgång!

 • Eldriven hybridcykel som erbjuder problemfri och underhållande transport i urban miljö
 • Bekväm åkställning som låter dig hinna njuta av omgivningen utan att bli ineffektiv
 • Robust aluminiumram med klassiska linjer och invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Dämpad luftgaffel från SR Suntour (Mobie 34) med justerbar rekyl och kompression samt 60 mm slaglängd
 • Kraftfull elmotor från Bosch (Performance Line CX) med ett potent vridmoment på hela 85Nm 
 • Uppladdningsbart batteri från Bosch (PowerPack) på 725Wh som är centralt monterat på diagonalröret
 • Tydlig fullfärgsskärm från Bosch (Kiox 300) som visar hastighet och sträcka såväl som batteriets räckvidd
 • Walk Assist-funktion perfekt när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelförråd
 • Slagkraftig drivlina med 10-växlar från kvalitetssäkra Shimano (Deore) som ger en imponerande bred utväxling
 • Robusta och styva 27,5-tumshjul med genomgående axel ger pålitlig och stabil manövreringsförmåga 
 • Greppvänliga kvalitetsgummin från Schwalbe (G-One) med lågt rullmotstånd trots hela 57mm i bredd
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Redan från start utrustad med alla praktiska tillbehör som gör din vardag lite enklare att leva

Robust aluminiumram som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en elegant ram i hydroformat aluminium med invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en sportig men komfortabel geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fullt fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt.

På ramen hittar du redan från start massor av praktiska tillbehör som förenklar din vardag. Eller vad sägs om en bakre pakethållare som är godkänd för barnsits och tung last, robusta skärmar, kraftfulla fram- och baklampor samt ett enkelt avtagbart batteri med central placering. Lägg därtill ett stadigt cykelstöd samt en pålitlig komponentgrupp som har valts för sin tillförlitlighet och du har given en vinnare!

Kraftfull drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Line CX) som presterar ett vridmoment på hela 85Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri (725 Wh) med en väl skyddad placering på diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, allt sker med sömlös harmoni och imponerande effektivitet. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med en slagkraftig 1x-drivlina från Shimano (Deore) med 10 utanpåliggande växlar som ger ett brett växelomfång samt har smidig funktion. Växlarna hanteras dessutom via ett lättmanövrerat reglage som ger dig möjligheten att skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Det imponerande drivsystemet ger dig massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns nästan som en konventionell hybridcykel när du inte behöver det.

Lättavläst information och en integrerad digital upplevelse

Du får lättavläst information via Boschs kompakta Kiox 300-display som visar alla viktiga data på en fullfärgskärm som är lättavläst och stänksäker. Dessutom har den det smarta systemet som är förberett för ett kommande utbud av nya funktioner. Med den eleganta, styrmonterade LED-fjärrkontrollen kan du bläddra bland lägena och använda displayen eller telefonen utan att släppa händerna från styret - och den har en inbyggd ljussensor som justerar ljusstyrkan efter omgivningen. När systemt parkopplas med appen eBike Flow blir det smarta systemet från Bosch totalintegrerat med alla digitala komponenter på din cykel. Display, drivenhet, controller och eBike ABS bildar en enda läcker digital upplevelse.

Robusta hjulset med skön känsla samt hejdare med effektiv bromsförmåga

Det robusta hjulsetet består styva 27,5-tumshjul med aluminiumfälgar från Bontrager (Kovee) som försetts med greppsäkra gummin från Schwalbe (G-One) som utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 57mm breda kvalitetsdäck i kombination med en dämpad luftgaffel från SR Suntour (Mobie 34) ger en perfekt kombinationen av komfort, stabilitet och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess närområden. Inbromsningen handläggs av kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (MT420) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Framtid utan trista bilköer, illaluktande busskurer och fullproppad T-bana

Det här är en lyxig hybridcykel som väcker habegär och som ser till att du kan planera för en framtid utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och illaluktande busskurer. En Allant+ 6 ger dig rätt förutsättningar för att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta miljöboven stå kvar nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något större problem för det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt även de brantaste backarnas krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, underhållande och imponerande bekvämt transportmedel som tack vare modern teknik förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. 

Mer om Trek Allant+ serie

Samtliga modeller i den här serien pushar gränserna och skapar nya möjligheter. Du kan snabbt ta dig förbi trafikstockningarna eller ge dig ut på riktigt långa helgäventyr. Med boost som gör backen platt, avståndskrympande räckvidd och genomtänkta funktioner, blir det enkelt och roligt att välja cykeln framför miljöboven. Det här är högpresterande elcyklar som är byggd för cyklister som vill kunna köra både långt och snabbt. Alla modeller har genomtänkta designfunktioner som har skapats särskilt för alla oss som föredrar att cykla framför att köra bil.

Alla Allant+ har Bosch-batterier med stor kapacitet (500 eller 625 Wh) så att du kan cykla riktigt långt utan problem, upp till 130 km i räckvidd i normalt utförande och upp till hela 190 km i räckvidd med Range Boost. Motorerna levererar smidig boost som är enkel att kontrollera och som känns naturlig medan du trampar. Njut av snabb pendling, svettfria inköpsrundor och av hur lätt du besegrar alla branta backar.

Boschs tillförlitliga teknik finns i nästan hälften av alla telefoner, och i miljoner hem, kontor och verkstäder över hela världen. Bosch är till och med representerat på den internationella rymdstationen. De välrenommerade drivsystemen från Bosch är tillförlitliga och lättanvända. De levererar en naturlig cykelkänsla och massor av extra kraft så att du kan fokusera på att njuta. Du har dessutom tillgång till Boschs världsomspännande support och service, unikt bra tycker vi! Är Bosch kanske den mest överkvalificerade leverantören av elcykelsystem någonsin? Hm, ja. Trek skulle förmodligen inte ingå partnerskap med någon som inte är det. Varför? Eftersom man sätter tillförlitligheten först. Du kan räkna med Bosch när det gäller (fråga vilken astronaut som helst).

 • Lys upp din väg - Inbyggd belysning fram och bak
 • Se till att kunna det med dig - Både pakethållare och skärmar från start
 • Elegant integrerat batteri - Enkelt att ta bort det helt utan verktyg
Se alla produkter inom Trek Allant+
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Allant+
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-768682541203
 • Färg Blå
 • Tillverkarens färg Mulsanne Blue
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/36916
 • Växelreglageserie Shimano Deore
 • Framväxelserie Oväxlad
 • Bakväxelserie Shimano Deore
 • Antal växlar 10-växlad (1 x 10)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) L - 23.30 kg

Ramset

 • Ram High-performance hydroformed alloy, internal cable routing, external battery mount, post-mount disc, 135x5mm QR
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel SR Suntour Mobie 34, luftfjädring, justerbar rekyl och kompression, koniskt styrrör i aluminium, 15 x 100 mm genomgående axel, 60 mm slaglängd
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 60 mm
 • Låsbar framgaffel? Ej låsbar

Hjul

 • Hjulstorlek 26"
 • Framnav Bontrager sealed bearing, 32-hole 15 mm alloy thru-axle
 • Baknav Formula CL-52, aluminium, 5 x 135 mm QR
 • Fälgar Bontrager Kovee, dubbel botten, TLR, 28-håls, 23 mm bredd, Presta-ventil
 • Däckdimension 57-559
 • Framdäck Schwalbe G-One, 650x57c
 • Bakdäck Schwalbe G-One, 650x57c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Deore M5130, 10-vxl
 • Bakväxel Shimano Deore M5130
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 175 mm längd
 • Kedja Shimano LG500
 • Kassett Shimano LG600 11–43, 10-delad // Shimano CS-LG400, 11-43, 10-växlad

Komponenter

 • Frambroms Shimano MT401 / MT420 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva fram Shimano RT30, centerlock, 203 mm
 • Bakbroms Shimano MT401 / MT420 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva bak Shimano RT30, centerlock, 203 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager XR Endurance Elite
 • Styre Lowriser i aluminium, 31,8 mm, 25 mm rise, 11 grader bakåtsvep, 690 mm bredd
 • Styrstam Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 90 mm längd
 • Sadelstolpe Bontrager aluminium, 31,6 mm, 12 mm offset, 400 mm längd
 • Sadel Bontrager Commuter Comp
 • Pedaler VPE-857

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering down-tube
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 725
 • Spänning 36 V
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare 230 V, Bosch standard 4 A, smart system

Display

 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Belysning Spanninga SOLO för elcykel // Herrmans H-Black MR8-E, 180 lumen, 60 lux, LED, headlight//
 • Pakethållare MIK-kompatibel bakre pakethållare i aluminium
 • Skärmar SKS plast // SKS plastic
 • Stöd Pletscher Comp Flex 18
Reviews
184

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Trek Allant+ 6 725wh Blå