Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Thule cykelvagn

Här hittar du ett stort utbud av Thule cykelvagnar till riktigt bra priser. Vi har cykelvagnar som rymmer en till två barn i vanligt stuk och sportigare varianter. En cykelvagn är de perfekta sättet att transportera sina barn smidigt och enkelt. Inte nog med att ni får vara ute tillsammans i friska luften så får ni även en härlig upplevelse tillsammans. Thules cykelvagnar gör det enkelt att dela en aktiv livsstil med sina barn och låta dem följa med på äventyr.

Thule multisportvagnar

Thules cykelvagnar är så mycket mer än bara en cykelvagn! De flesta av Thules cykelvagnar är nämligen så kallade multisportvagnar som du med bara några snabba handgrepp kan förvandla till en vanlig barnvagn. Med dessa kan multisportvagnar kan du cykla, promenera, jogga och till och med åka längdskidor med, men hjälp av rätt tillbehör.

Du kan med andra ord enkelt cykla in till stan med barnen i cykelvagnen för att sedan koppla loss den från cykeln och förvandla den till en barnvagn så ni kan kika i butiker tillsammans. Med en Thule cykelvagn finns inga begränsningar bara möjligheter.

Vi har alla cykelvagnar från Thules-Chariot serie - sport, Cougar, Cross, Lite med flera.

Säkerheten kommer först

Samtliga av Thules cykelvagnar är utformade för att vara så säkra som möjligt. Alla deras cykelvagnar är byggda för att klara av såväl plana underlag som lite mer komplicerad terräng. Terräng är inga problem tack vare Thules smarta fjädring som gör att turen blir bekväm och följsam för den lilla passageraren.

Med en cykelvagn från Thule kan du känna dig säker. Samtliga vagnar från Thule uppfyller nämligen de strängaste kraven för trafiksäkerhet. Alla cykelvagnar är utrustade med en 5-punktssele som säkerställer att ditt barn får en trygg åktur.

Köp Thule cykelvagn online

Thule cykelvagn

På Cykelkraft är det enkelt att beställa cykelvagn från Thule. Fundera först bara om du behöver en cykelvagn för en eller två barn och vad ni vill kunna göra med er cykelvagn. Om du har svårt att välja kan du alltid vända dig till vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig gärna att hitta en passande Thule cykelvagn för dig och dina barn.