Filter
Sortera
Visar 39 produkter

Bygellås till din cykel

Bygellås är ett av de vanligaste cykellåsen som är både robust och enkelt att låsa cykeln med. Majoriteten av alla bygellås är dessutom godkända vilket innebär att de uppfyller SSFs säkerhetskrav när det kommer till cykellås. För din del innebär det (beroende på din hemförsäkring) att du inte behöver oroa dig för en nedsättning på försäkringen om din cykel skulle bli stulen. Detta skiljer sig däremot mellan olika försäkringsbolag, så om du vill ta reda på vad som gäller för din försäkring får du läsa dina försäkringsvillkor.

I det flesta fall följer fästen med när man köper bygellås vilket gör dem smidiga att frakta på cykeln. I annat fall så går dem att frakta i cykelkorgen eller på pakethållaren om du har någon utav dessa. Men om du väljer ett bygellås utan medföljande fästen och du saknar både cykelkorg och pakethållare så rekommenderar vi dig att köpa till fästen för att du ska kunna transportera ditt lås smidigt. Såklart är även ett alternativ att frakta dem i en väska, men kom ihåg att de väger en del.

Fördelar med bygellås

Bygellåsen är i det allra flesta fall tillverkade i metall och har en fin U-form. Den stora fördelen med att välja bygellås, förutom det faktum att de flesta bygellås är godkända är att du kan låsa fast låset i ett fast föremål vilket gör det betydligt svårare för en cykeltjuv att ta din cykel. Du kan till exempel låsa fast den i en hög stolpe, ett stålstaket eller ett fastgjutet cykelställ. Låset är extremt hållbart och väldigt svårt att förstöra med hjälp av verktyg. För att göra det ännu svårare kan du tänka på att försöka fylla ut så mycket som möjligt av bygeln, det gör det svårare att komma in med en bultsax eller domkraft.

bygellås
  • Tåligt och robust
  • Går att förankra i fast föremål
  • Godkända av SSF
  • Svåra att förstora

Köp bygellås online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av cykellås till riktigt bra priser från den ledande tillverkaren Abus. Samtliga av bygellåsen du hittar hos oss låses med nyckel. Vår storsäljare bland bygellåsen heter Abus Varedo, vilket är ett av de mest prisvärda cykellåsen du kan hitta. Med det bygellåset medföljer dessutom fästen. Vill du ha hjälp med att välja rätt lås till din cykel kan du alltid kontakta vår kundtjänst, det hjälper dig mer än gärna att göra din cykel svår för cykeltjuven att ta.