Filter
Sortera
Visar 60 produkter

Finns det något värre än att frysa? Isåfall skulle det vara att frysa när du cyklar! Ett par armvärmare och benvärmare är en bra väg mot att slippa frysa. Oavsett om det är kyliga morgonar eller iskalla kvällar hittar du här en benvärmare eller armvärmare som hjälper till.

Vi säljer arm- och benvärmare från stora varumärken som Shimano, Bontrager, Pearl Izumi, BBB, Assos, Scott och Endura - och dessutom till bra priser och med snabb leverans.

Armvärmare och benvärmare för cykling

Här finner du armvärmare och benvärmare till kyliga morgnarna och kvällar. I landsvägskretsar är dessa att föredra framför långbyxor och långärmade cykeltröjor. Benvärmare och armvärmare är ett väldigt smidiga plagg som du enkelt tar av eller sätter på när temperaturen förändras. De tar ingen plats och du kan ha med dig dem i fickorna eller cykelväskan.

Alla våra armvärmare och benvärmare har en övre del med silikon eller kompressionsmaterial för att sitta på plats. En del benvärmare har även blixtlås vid anklarna för att vara riktigt enkla att ta på och av. Ergonomisk design som följer kroppens form, de är sköna att ha på sig och är anpassade för cykling. De flesta av våra armvärmare och benvärmare är gjorda i funktionsmaterial med hög andningsförmåga så du håller dig torr och bekväm, så du kan fokusera på det viktiga - nämligen cyklingen. För de dagar då temperaturen sjunkit rejält så hittar du arm-och benvärmare med insida av fleece. Många har även reflexdetaljer för att du alltid ska vara synlig.

Vi har ben-och armvärmare från välkända varumärken som Pearl Izumi, Endura, Fox, Shimano, Bontrager, GripGrab, BBB, Scott och Assos.

Armvärmare

Svårt att välja?

Har du frågor kring vilken benvärmare eller armvärmare som är bäst för dig? Testa vår filtreringsfunktion, den gör det lätt att hitta rätt. Du är även välkommen att höra av dig till våra cykelexperter på Kundservice - de hjälper dig gärna.