Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Bergamont grundades för nästan 30 år sedan i det som utgör centrum för hela norra Tyskland, Hamburg. Man har hela tiden haft en fast övertygelse om att en stor del av framtidens rörlighet är mänskligt driven, och företaget drivs av en tydlig målsättningen att utveckla produkter som underlättar för oss att hitta nya, bättre och roligare vägar.

Varje gång någon bestämmer sig för att ta cykeln istället för bilen så är det en seger, både för den enskilda individen och för resten av planeten. Och varje gång beslutet fattas trots dåligt väder, överbelastade stadskärnor och otillräcklig infrastruktur så är det en seger för hela samhället... möjligheterna är oändliga!

Bergamont cyklar

Heritage Attitude Passion

Hamburg utgör arvet, hamnstaden utgör "porten till världen" En Hansastad med rikt kulturliv och en nordtysk mentalitet, här värderas ärlighet högt och en hederlig handskakning räcker långt. Märkets födelseplats utgörs av den livliga stadsdel St. Pauli som, med välkända Reeperbahn i spetsen, utgör centrum för stadens hypnotiska kulturliv. Områdets kreativa energi, inspirerande mångfald och livliga tradition utgör källan till en tydlig ambition att skapa tvåhjulig perfektion.

Att våga gå sin egen väg, att göra saker lite annorlunda, att kanske vara lite grov runt kanterna och att alltid vara ärlig, uppriktig samt öppen är karaktärsdrag som bygger goda vanor och skapar rätt attityd.

Drivkraften kan vara den underbara känslan av frihet, det ökade välmåendet, närheten till naturen, det miljömässigt hållbara, äventyret och inte minst glädjen. Allt skulle kunna kokas ner till ett enda ord Passion, med hängivet engagemang och nästan gränslös kärlek till cyklar och cykling.

För alla personligheter och alla tillfälligheter

Tack vare ett minst sagt brett program av olika modeller kan man erbjuda en cykel för alla personligheter och för alla typer av användningsområden. Tyskarna har en tydlig målsättning som innebär att det skall vara både enkelt, smidigt och roligt att äga och leva med en cykel från Bergamont. Att hög kvalitet och pålitlig funktion alltid ligger i fokus är väl nästan självskrivet när det handlar om nordtyska produkter, och mycket få företag i cykelBränschen har gått segrande ur lika många provkörningar och tester som Bergamont. 

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft är alltid enkelt, och cyklar från Bergamont utgör självklart inget undantag! Vi föreslår att du hittar rätt hoj genom vår smidiga cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig förtfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du vår kundtjänst genom att ringa, maila eller chatta... du väljer såklart själv! När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en pakethållare eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det vara!

Hos Cykelkraft hittar du större delan av Bergamonts breda sortiment: allt från de urbana pendlarna till de heldämpade Elcyklarna och de praktiska transportcyklarna.