Beskrivning

Omnipotent trekkinghoj med kraftfull drivlina och högklassig framkomlighet 

Den kraftfulla och smidiga Bergamont E-Horizon Premium Pro Belt Gent har en modern formgivning och är fullt anpassad för att möta alla krav som den moderna människan ställer på en mångsidig elcykel. Tack vare kombinationen av en ergonomisk körställning, breda däck och dämpad fjädring så uppnås himmelsk komfort. En imponerande kraftfull och oerhört praktisk elcykel som har den balans som krävs för att du ska kunna hänga på massor last utan att skapa negativ miljöpåverkan. Det här en underhållande, robust och föredömligt lättmanövrerad nöjesmaskin för oss som vill ha obegränsat med körglädje och vill kunna ta oss fram i alla möjliga typer av miljöer. En välutrustad och omnipotent elcykel med galet brett register, imponerande framkomlighet och högklassiga komponenter som ställer upp på äventyrlig cykling, oavsett om det är på slät asfalt, gropiga grusvägar eller stökiga skogsstigar. 

Nyckel till framgång!

 • Högklassig aluminiumram med moderna former som ger smidigt handhavande oavsett underlag
 • Dämpad luftgaffel från Suntour (Mobie 25 Air, RLR DS) som levererar himmelsk komfort oavsett underlag 
 • Bosch kraftfullaste elmotor (Performance Line CX Gen. 4) med dynamisk känsla och 85Nm i vridmoment
 • Elegant integrerat batteri på hela 750 Wh från Bosch som ger imponerande lång räckvidd
 • Drivlina med nav från Enviolo ser till att du alltid kan cykla med precis den kadens du föredrar
 • Gates remdrift är tåligare än en vanlig kedja, i princip underhållsfri och nästan helt tyst när du cyklar
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (Alfine) som ger konsekvent bromsförmåga oavsett förhållanden 
 • Reglerbar styrstam kombinerat med ett styre med 15° backsweep ser till att du kan hitta rätt körställning
 • Greppsäkra kvalitetsdäck från Schwalbe (Marathon E-Plus) med 55 mm bredd och lågt rullmotstånd 
 • Snyggt integrerad LED-belysning från B&M som ökar din synlighet efter mörkrets inbrott 
 • Utrustad med massor av högklassiga komponenter som alla förenklar din vardag i sadeln

Elegant aluminiumram med modern geometri och smidigt reglerbar körställning

Under den eleganta lacken döljer sig en sportig aluminiumram som levererar smidig och välbalanserat stabil cykling även när du lägger fullt tryck på pedalerna. Dess välbalanserad geometri levererar dessutom en komfortabelt upprätt körställning som ger dig bra uppsikt på allt som händer runt omkring dig i trafiken. Du greppar ett styre med en något svängd form som ser till att dina händer hittar rätt läge, samtidigt som den praktiskt reglerbara styrstammen ser till att du välja om du vill ha en lite sportigare körställning eller prioriterar en mer upprätt position med en tydligare vy över omgivningen.

En helt unik drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en potent mittmonterad elmotor från Bosch (Performance Line CX Cruise Gen. 4) med underbart dynamisk cykelkänsla och upp till hela 85Nm i vridmoment. Motorn hämtar energin från ett elegant integrerat batteri som levererar hela 750 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig högklassig räckvidd med massor av extra krut i både ben och lungor. Och eftersom både batteriet och elmotorn är centralt placerat i ramen uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga. Det mäktiga batteriet driver inte bara den elektriska motorn utan även den utan även den kraftfulla LED-belysningen som säkerställer att du syns även när mörkret faller på.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, och det bästa av allt är att det sker med nästan sömlös harmoni och med imponerande hög effektivitet.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med ett helt steglöst system från Enviolo (Trekking Automatic) som oavsett förhållanden ser till att du alltid cyklar med rätt växel och ger dig elektrisk körglädje av högsta klass. Det fungerar nästan lite som automatlådan på bilen och är extremt användarvänligt, men till skillnad från traditionella växlar kan du ändra den helt steglösa utväxlingen under belastning. Det helt inkapslade och väl skyddade systemet klara utan problem de extra påfrestningarna som den kraftfulla eldriften lägger på drivlinan.

Cykeln har dessutom följsam och extremt robust remdrift från Gates (CDX) som sömlöst samarbetar med de övriga delarna av drivlina. Den övertygande remdriften är inte bara smidig och underbart tyst utan den ger även en ökad livslängd på hela drivpaketet, och den ser dessutom till att du slipper leva med en konstant smutsig kedja. Underhållet som krävs är minimalt och den näst intill bergsäkra drivlinan kommer ser till att du får problemfri cykling under lång tid framöver. 

Det imponerande drivsystemet ger dig massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns nästan som en konventionell hybridcykel när du inte behöver det. Du märker knappt något kännbart motstånd när systemet är avstängt eller när du kommer upp i hastigheter över den maximala assistansnivån (25km/h)

Du styr allt via en tydlig Bosch LED Remote med Kiox 300 display med flera olika driftslägen, den har en bakgrundsbelyst hastighetsmätare och indikatorer för serviceintervall och batteriladdning. Den genomtänkta designen gör det lätt för cyklisten att bläddra bland funktionerna eller välja rätt assistansnivå utan att behöva släppa taget om styret... både tryggt, lätthanterligt och säkert!

Robusta hjulset och dämpning som slukar underlagets alla ojämnheter

Tack vare den dämpade luftgaffeln från Suntour (Mobie 25 Air, RLR DS) med 100 mm slaglängd och ett par greppsäkra kvalitetsdäck med generös volym så har du alltid skyhög komfort, oavsett om du flyger fram på släta cykelbanor eller knagglig kullersten. De stabila hjulen med 55 mm breda däck från Schwalbe (Marathon E-Plus) ger dig inte bara ett pålitligt grepp i kurvorna utan även imponerande rull och snabb acceleration, vilket du tydligt kommer märka när du flyger fram på skogsstigarna eller drar iväg vid rödlysena. Och eftersom cykeln stortrivs i höga hastigheter så har den utrustats med effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano (Alfine) vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt.

Kraftfull och välutrustad elcykel som ser till att du kan lämna bilen hemma

Helhetskänslan ligger nästan alltid i de små detaljerna, och det heltäckande kedjeskyddet, det robusta skärmarna, den stabila pakethållaren, den högklassiga LED-belysningen med smart integrerat bromsljus, den reglerbara styrstammen, de centralt placerade stödet ger cykeln dess elegant och praktiskt mångsidiga karaktär. En extremt välutrustad och imponerande komfortabel elcykel med högklassig remdrift som ser till att du med gott samvete kan lämna bilen hemma och ser till att du aldrig oroa dig för att dyka upp på jobbet med svettig panna eller med andan i halsen.

Mer om Bergamont E-Trekking serie

Det här är komfortabla och extremt mångsidiga elcyklar som riktar sig mot oss som helst håller till i närheten av stadens alla olika urbana miljöer. En E-Trekking är kanske det smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du planerar att börja pendla eller ofta kör lite kortare sträckor. Du avverkar enkelt en mil på strax över 20 minuter och du betalar kolossalt mycket mindre än om du sätter dig bakom ratten på en smutsig miljöbov. Du slipper trista tullavgifter, du parkerar i princip vart som helst (och dessutom helt gratis!), och du slipper fyrsiffriga fakturor från bilverkstaden samtidigt som du värnar om vår fantastiska planet. Men det kanske bästa av allt är ändå själva upplevelsen, du kan skingra alla stressiga tankar och fokusera på att bara uppleva världen omkring dig, samtidigt som du friktionsfritt glider fram utan att bli det minsta svettig eller andfådd. Och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du kvickt vill ta dig fram mitt i den värsta rusningstrafiken.

Det här är robusta cyklar som väcker ett starkt habegär och som ser till att du kan planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. En E-Trekking ger dig alla förutsättningarna att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta bilen stå kvar där nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något som helst större problem. Det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt backens krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, rappt och imponerande bekvämt transportmedel som tack vare modern teknik förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. 

Se alla produkter inom Bergamont E-Trekking

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Bergamont
 • Serie Bergamont E-Trekking, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-7615523338146
 • Färg Guld
 • Tillverkarens färg dark gold (matt)
 • Tillverkarens artikelnummer 2867320
 • Hemsida tillverkare https://www.bergamont.com/ua/en/
 • Växelreglageserie Enviolo Automatiq
 • Antal växlar Steglös justering (navväxel)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) 29,7 kg

Ramset

 • Ram 28", Super lite AL-6061 tubing, BES III, PowerTube battery
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel Suntour Mobie 25 Air, RLR DS, 100 mm, 15x100 mm axle
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 100 mm

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Framnav Shimano HB-MT400, centerlock, disc, 15x100 mm axle / Enviolo Trekking Automatic, 6-bolt, disc
 • Ekrar Sapim Leader
 • Fälgar Ryde Rival 23 disc, eyelets
 • Däckdimension 55-622
 • Framdäck Schwalbe Marathon E-Plus, Smart Dual Guard, reflective stripe, 55-622
 • Bakdäck Schwalbe Marathon E-Plus, Smart Dual Guard, reflective stripe, 55-622

Drivlina

 • Växelreglage Enviolo, automatic
 • Vevparti FSA CK-320, belt, 50t
 • Vevlager Bosch, Isis
 • Kedja Gates CDX Carbon Drive Belt, Center-Track
 • Kassett Gates CDX, 22t

Komponenter

 • Frambroms Shimano Alfine, BR-S7000, hydraulic disc brake
 • Bromsskiva fram Shimano SM-RT54, 180 mm
 • Bromsskiva bak Shimano SM-RT56, 180 mm
 • Handtag/Styrlinda BGM Comfort, Ergo, double density, clamp version
 • Styre BGM Pro, riserbar, backsweep: 15°, rise: 5 mm
 • Styrstam BGM E-Bike, adjustable, for Kiox integration
 • Styrlager Acros, A-Headset, semi-integrated, 1.5", with integrated cable routing
 • Sadelstolpe BGM Pro
 • Sadel Syncros Capilano Trekking, gel
 • Pedaler Marwi SP-890 Sandblock

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube, 36 V Li Ion, 750 Wh
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Diagonalrör
 • Batterikapacitet (Wh) 750 Wh
 • Spänning 36 V
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Bosch BPC3400

Display

 • Display/knappsats Bosch LED Remote with Kiox 300 display
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)

Utrustning

 • Belysning B&M IQ-XS, 80 Lux, LED / B&M Toplight Line brex, LED, with brakelight
 • Pakethållare Racktime / BGM Trekking Pro, Snapit 2.0 System, integrated fender mount
 • Skärmar Racktime Wingee
 • Stöd Syncros central kickstand
 • Övrigt Kedjeskydd Integrated in crankset
Recensioner
Frågor & Svar 1
139

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Bergamont E-Horizon Premium Pro Belt Gent guld

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Omnipotent trekkinghoj med kraftfull drivlina och högklassig framkomlighet 

Den kraftfulla och smidiga Bergamont E-Horizon Premium Pro Belt Gent har en modern formgivning och är fullt anpassad för att möta alla krav som den moderna människan ställer på en mångsidig elcykel. Tack vare kombinationen av en ergonomisk körställning, breda däck och dämpad fjädring så uppnås himmelsk komfort. En imponerande kraftfull och oerhört praktisk elcykel som har den balans som krävs för att du ska kunna hänga på massor last utan att skapa negativ miljöpåverkan. Det här en underhållande, robust och föredömligt lättmanövrerad nöjesmaskin för oss som vill ha obegränsat med körglädje och vill kunna ta oss fram i alla möjliga typer av miljöer. En välutrustad och omnipotent elcykel med galet brett register, imponerande framkomlighet och högklassiga komponenter som ställer upp på äventyrlig cykling, oavsett om det är på slät asfalt, gropiga grusvägar eller stökiga skogsstigar. 

Nyckel till framgång!

 • Högklassig aluminiumram med moderna former som ger smidigt handhavande oavsett underlag
 • Dämpad luftgaffel från Suntour (Mobie 25 Air, RLR DS) som levererar himmelsk komfort oavsett underlag 
 • Bosch kraftfullaste elmotor (Performance Line CX Gen. 4) med dynamisk känsla och 85Nm i vridmoment
 • Elegant integrerat batteri på hela 750 Wh från Bosch som ger imponerande lång räckvidd
 • Drivlina med nav från Enviolo ser till att du alltid kan cykla med precis den kadens du föredrar
 • Gates remdrift är tåligare än en vanlig kedja, i princip underhållsfri och nästan helt tyst när du cyklar
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (Alfine) som ger konsekvent bromsförmåga oavsett förhållanden 
 • Reglerbar styrstam kombinerat med ett styre med 15° backsweep ser till att du kan hitta rätt körställning
 • Greppsäkra kvalitetsdäck från Schwalbe (Marathon E-Plus) med 55 mm bredd och lågt rullmotstånd 
 • Snyggt integrerad LED-belysning från B&M som ökar din synlighet efter mörkrets inbrott 
 • Utrustad med massor av högklassiga komponenter som alla förenklar din vardag i sadeln

Elegant aluminiumram med modern geometri och smidigt reglerbar körställning

Under den eleganta lacken döljer sig en sportig aluminiumram som levererar smidig och välbalanserat stabil cykling även när du lägger fullt tryck på pedalerna. Dess välbalanserad geometri levererar dessutom en komfortabelt upprätt körställning som ger dig bra uppsikt på allt som händer runt omkring dig i trafiken. Du greppar ett styre med en något svängd form som ser till att dina händer hittar rätt läge, samtidigt som den praktiskt reglerbara styrstammen ser till att du välja om du vill ha en lite sportigare körställning eller prioriterar en mer upprätt position med en tydligare vy över omgivningen.

En helt unik drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en potent mittmonterad elmotor från Bosch (Performance Line CX Cruise Gen. 4) med underbart dynamisk cykelkänsla och upp till hela 85Nm i vridmoment. Motorn hämtar energin från ett elegant integrerat batteri som levererar hela 750 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig högklassig räckvidd med massor av extra krut i både ben och lungor. Och eftersom både batteriet och elmotorn är centralt placerat i ramen uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga. Det mäktiga batteriet driver inte bara den elektriska motorn utan även den utan även den kraftfulla LED-belysningen som säkerställer att du syns även när mörkret faller på.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, och det bästa av allt är att det sker med nästan sömlös harmoni och med imponerande hög effektivitet.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med ett helt steglöst system från Enviolo (Trekking Automatic) som oavsett förhållanden ser till att du alltid cyklar med rätt växel och ger dig elektrisk körglädje av högsta klass. Det fungerar nästan lite som automatlådan på bilen och är extremt användarvänligt, men till skillnad från traditionella växlar kan du ändra den helt steglösa utväxlingen under belastning. Det helt inkapslade och väl skyddade systemet klara utan problem de extra påfrestningarna som den kraftfulla eldriften lägger på drivlinan.

Cykeln har dessutom följsam och extremt robust remdrift från Gates (CDX) som sömlöst samarbetar med de övriga delarna av drivlina. Den övertygande remdriften är inte bara smidig och underbart tyst utan den ger även en ökad livslängd på hela drivpaketet, och den ser dessutom till att du slipper leva med en konstant smutsig kedja. Underhållet som krävs är minimalt och den näst intill bergsäkra drivlinan kommer ser till att du får problemfri cykling under lång tid framöver. 

Det imponerande drivsystemet ger dig massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns nästan som en konventionell hybridcykel när du inte behöver det. Du märker knappt något kännbart motstånd när systemet är avstängt eller när du kommer upp i hastigheter över den maximala assistansnivån (25km/h)

Du styr allt via en tydlig Bosch LED Remote med Kiox 300 display med flera olika driftslägen, den har en bakgrundsbelyst hastighetsmätare och indikatorer för serviceintervall och batteriladdning. Den genomtänkta designen gör det lätt för cyklisten att bläddra bland funktionerna eller välja rätt assistansnivå utan att behöva släppa taget om styret... både tryggt, lätthanterligt och säkert!

Robusta hjulset och dämpning som slukar underlagets alla ojämnheter

Tack vare den dämpade luftgaffeln från Suntour (Mobie 25 Air, RLR DS) med 100 mm slaglängd och ett par greppsäkra kvalitetsdäck med generös volym så har du alltid skyhög komfort, oavsett om du flyger fram på släta cykelbanor eller knagglig kullersten. De stabila hjulen med 55 mm breda däck från Schwalbe (Marathon E-Plus) ger dig inte bara ett pålitligt grepp i kurvorna utan även imponerande rull och snabb acceleration, vilket du tydligt kommer märka när du flyger fram på skogsstigarna eller drar iväg vid rödlysena. Och eftersom cykeln stortrivs i höga hastigheter så har den utrustats med effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano (Alfine) vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt.

Kraftfull och välutrustad elcykel som ser till att du kan lämna bilen hemma

Helhetskänslan ligger nästan alltid i de små detaljerna, och det heltäckande kedjeskyddet, det robusta skärmarna, den stabila pakethållaren, den högklassiga LED-belysningen med smart integrerat bromsljus, den reglerbara styrstammen, de centralt placerade stödet ger cykeln dess elegant och praktiskt mångsidiga karaktär. En extremt välutrustad och imponerande komfortabel elcykel med högklassig remdrift som ser till att du med gott samvete kan lämna bilen hemma och ser till att du aldrig oroa dig för att dyka upp på jobbet med svettig panna eller med andan i halsen.

Mer om Bergamont E-Trekking serie

Det här är komfortabla och extremt mångsidiga elcyklar som riktar sig mot oss som helst håller till i närheten av stadens alla olika urbana miljöer. En E-Trekking är kanske det smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du planerar att börja pendla eller ofta kör lite kortare sträckor. Du avverkar enkelt en mil på strax över 20 minuter och du betalar kolossalt mycket mindre än om du sätter dig bakom ratten på en smutsig miljöbov. Du slipper trista tullavgifter, du parkerar i princip vart som helst (och dessutom helt gratis!), och du slipper fyrsiffriga fakturor från bilverkstaden samtidigt som du värnar om vår fantastiska planet. Men det kanske bästa av allt är ändå själva upplevelsen, du kan skingra alla stressiga tankar och fokusera på att bara uppleva världen omkring dig, samtidigt som du friktionsfritt glider fram utan att bli det minsta svettig eller andfådd. Och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du kvickt vill ta dig fram mitt i den värsta rusningstrafiken.

Det här är robusta cyklar som väcker ett starkt habegär och som ser till att du kan planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. En E-Trekking ger dig alla förutsättningarna att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta bilen stå kvar där nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något som helst större problem. Det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt backens krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, rappt och imponerande bekvämt transportmedel som tack vare modern teknik förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. 

Se alla produkter inom Bergamont E-Trekking

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Bergamont
 • Serie Bergamont E-Trekking, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-7615523338146
 • Färg Guld
 • Tillverkarens färg dark gold (matt)
 • Tillverkarens artikelnummer 2867320
 • Hemsida tillverkare https://www.bergamont.com/ua/en/
 • Växelreglageserie Enviolo Automatiq
 • Antal växlar Steglös justering (navväxel)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) 29,7 kg

Ramset

 • Ram 28", Super lite AL-6061 tubing, BES III, PowerTube battery
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel Suntour Mobie 25 Air, RLR DS, 100 mm, 15x100 mm axle
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 100 mm

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Framnav Shimano HB-MT400, centerlock, disc, 15x100 mm axle / Enviolo Trekking Automatic, 6-bolt, disc
 • Ekrar Sapim Leader
 • Fälgar Ryde Rival 23 disc, eyelets
 • Däckdimension 55-622
 • Framdäck Schwalbe Marathon E-Plus, Smart Dual Guard, reflective stripe, 55-622
 • Bakdäck Schwalbe Marathon E-Plus, Smart Dual Guard, reflective stripe, 55-622

Drivlina

 • Växelreglage Enviolo, automatic
 • Vevparti FSA CK-320, belt, 50t
 • Vevlager Bosch, Isis
 • Kedja Gates CDX Carbon Drive Belt, Center-Track
 • Kassett Gates CDX, 22t

Komponenter

 • Frambroms Shimano Alfine, BR-S7000, hydraulic disc brake
 • Bromsskiva fram Shimano SM-RT54, 180 mm
 • Bromsskiva bak Shimano SM-RT56, 180 mm
 • Handtag/Styrlinda BGM Comfort, Ergo, double density, clamp version
 • Styre BGM Pro, riserbar, backsweep: 15°, rise: 5 mm
 • Styrstam BGM E-Bike, adjustable, for Kiox integration
 • Styrlager Acros, A-Headset, semi-integrated, 1.5", with integrated cable routing
 • Sadelstolpe BGM Pro
 • Sadel Syncros Capilano Trekking, gel
 • Pedaler Marwi SP-890 Sandblock

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube, 36 V Li Ion, 750 Wh
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Diagonalrör
 • Batterikapacitet (Wh) 750 Wh
 • Spänning 36 V
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Bosch BPC3400

Display

 • Display/knappsats Bosch LED Remote with Kiox 300 display
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)

Utrustning

 • Belysning B&M IQ-XS, 80 Lux, LED / B&M Toplight Line brex, LED, with brakelight
 • Pakethållare Racktime / BGM Trekking Pro, Snapit 2.0 System, integrated fender mount
 • Skärmar Racktime Wingee
 • Stöd Syncros central kickstand
 • Övrigt Kedjeskydd Integrated in crankset
Reviews
139

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Bergamont E-Horizon Premium Pro Belt Gent guld