Filter
Sortera
Visar 32 produkter

Styrlager till moped

När styrlagret på din moped börjar ge upp så känns styrningen ofta hackig eller trög. Då har det helt enkelt blivit dags att byta ut sin mopeds styrlager!

Övre och nedre styrlager

Styrlagret på din moped är faktiskt uppdelat i två lager. Ett övre och ett nedre styrlager, på vardera sida om styrhuvudet. Varje lagersats består av ett antal konor, muttrar och lager som sitter i en specifik ordning och dras åt med lagom hårt moment. Var noggrann när du gör detta så styrningen känns smidig och gedigen!

styrlager moped

Olika typer av styrlager

Din moped kan ha antingen maskinkullager som är en färdig ring där själva kulorna är kapslade, alternativt lösa kulor som ligger i en lagerbana mellan två konor. På modernare mopeder är det oftast maskinkullager, och här är det viktigt att du får rätt inner- och ytterdimension för att det ska passa på just din moped och till din framgaffel.

Köp styrlager till moped online!

Vi har alla typer av styrlager till mopeder, oavsett om du söker maskinlager eller lösa kulor. Om du handlar för över 800kr hos Cykelkraft så bjuder vi på frakten, och eventuell returfrakt står vi självklart för.

Om du är osäker på vilket styrlager du ska köpa till din moped kan du använda dig av våra smarta filter högst upp på sidan, eller kontakta vår kunniga kundsupport på telefon eller mail!