Filter
Sortera
Visar 336 produkter

Mopedhjul

För att din moped ska kunna ta sig framåt så måste den vara utrustade med hela hjul. Ett mopedhjul är uppbyggt av ekrar, fälg, en axel och sist men inte minst ett däck. Däcket ger din moped ett bättre grepp på vägbanan samtidigt som de gör din resa mer friktionsfri och lättrullad. Resterade delar är det som tillsammans skapar själva hjulet som man trär däcket på. Ibland kan enstaka delar gå sönder och måste därför brytas ut. Har du en äldre moped eller en cross moped är det till exempel inte helt ovanligt att en eker bryts eller att fälgen får sig en törn.

Reparera trasigt mopedhjul

I de flesta fall så r det endast någon enskild del som behövs bytas ut på din moped hjul men har man riktigt otur så måste hela bytas ut. När du ska köpa ett nytt mopedhjul så är det viktigt att se till så att alla dimensioner och mått stämmer. Har man ett 12” däck funkar det inte att väja ett 17” däck till exempel. Var därför noga med att titta på ditt befintliga hjul och jämföra med delarna på vår sajt för att vara säker på att du väljer rätt. Du kan även ta hjälp av våra smarta filter för att hitta hjul med rätt däckhöjd, bredd och innerdiameter med mera.

Mopedhjul

Köp hjul till moped online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av mopedhjul från kända varumärken som Mitas, Michelin, CST, Kstar, Metzeler med flera till riktigt bra priser. När du köper dina mopeddelar hos oss får du poäng på allt du handlar som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och om något skulle bli fel i din beställning så bjuder vi på returfrakten.

Ifall du är osäker på vilka hjul du ska välja till din moped så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig att välja ut rätt grejer.