Filter
Sortera
Visar 16 produkter

Nållager till moped

För att minska friktionen mellan kolvbulten och vevstakens håll används nållager. Dessa lager klarar större belastning än vanliga kullager, och används därför på platser i drivningen där stora kraftöverföringar sker.

Mått på nållager

Ett nållager har alltid 3 dimensioner utskrivna i sin specifikation. Det måste vara rätt innerdiameter, rätt bredd och rätt innerdiameter på lagrena. Var noga när du väljer så att det passar perfekt. Det är viktigt att du mäter med skjutmått, eftersom du absolut inte vill ha ett större glapp än 1mm i sidled, då kan nållagret hamna ocentrerat och istället slita på kolven.

Nållager

Hur hittar jag rätt mått?

Om du inte har några nållager monterade på din moped för tillfället så behöver du mäta ytterdiametern på kolvbulten, innerdiametern på lilländan på vevstaken och sedan mäta i kolven hur brett nållager du kan montera.

Köp nållager till moped online!

På Cykelkraft hittar du alla nållager du kan tänka dig till din moped från flertalet välkända varumärken. Om du handlar för över 800kr bjuder vi på frakten, och om du inte skulle vara nöjd med ditt köp så är returfrakten självklart kostnadsfri.

Om du har frågor eller funderingar kring vilket nållager du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta vår eminenta support på telefon eller mail!