Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Knaster till moped

Dessa små, små delar som är ack så viktiga. Denna lilla del håller fast kolvbulten i kolven. Utan denna kan det gå rejält åt skogen! Var extra noga med denna! Knaster benämns ibland som kolvclips, vilket kan vara bra att lägga på minnet.

Tänk på detta när du monterar knaster!

När du monterar ditt knaster så ska du vara noga med att det verkligen hamnar i det avsedda spåret. Om det sitter lite snett är risken att g-krafterna som cylindern skapar kan få knastret att skaka loss, och då kan kolvbulten i sin tur lossna. Som sagt, en liten och till synes betydelselös del, men mycket viktig! Se även till att måtten är korrekta, så mät gärna en gång för mycket innan du monterar!

Knaster moped

Köp knaster till din moped på nätet

Hos Cykelkraft hittar du knaster eller kolvclips till mängder av olika mopeder. Om du handlar för över 800kr så är din order fraktfri, och eventuell returfrakt bjuder vi självklart på.

Osäker på vad du ska välja? Använd våra smarta filter högst upp på sidan för att hitta rätt knaster till just din moped. Om du behöver mer hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundsupport på telefon eller mail!