Filter
Sortera
Visar 63 produkter

Blinkers till moped

Vill du synas, vara säker och följa lagen? Det är klart att du vill och då behöver du fungerande blinkers till din moped Denna fantastiska del, som tycks saknas på bland annat många bilar, är en otroligt bra pryl som indikerar vart du skall åka och låter på så sätt andra förare i trafiken att planera sin körning och undvika kollisioner.

Se till att ha nya och väl fungerande blinkers!

Precis som en vanlig lampa så håller såklart inte mopedblinkers i all evighet utan behöver bytas efter ett antal år då de antingen kan lägga av helt eller få ett kraftigt nedsatt sken. Även glasen på dina blinkers kan vara bra att hålla lite koll på, då repor och ingrodd smuts lätt kan försämra din synlighet i trafiken. Om du skulle köra med dåliga eller helt trasiga blinkers kan det dessutom bli en dyr historia om du stoppas av farbror blå.

Blinkers moped

Köp blinkers till moped online

Vi säljer självklart mängder av blinkers till olika mopedmärken och modeller. Prova våra filtreringar högst upp på sidan för att hitta lämpliga blinkers till er moped. Var dock noga med att kolla vilken placering som produkten är ämnad för, t.ex vänster bak / höger fram och liknande. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med dina nya blinkers så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilka blinkers du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.