Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Här finner du alla typer av cykelväskor för din cykel som axelväskor, cykeltransportväskor, datorväskor, förvaringspåsar, hjulväskor, hjälmväskor, kameraväskor, kartfodral, midjeväskor, necessärer, packväskor, ramväskor, resväskor, sadelväskor, skoväskor, styrväskor, telefonväskor och verktygsväskor.

Cykelväskor

När cykelkorgen eller pakethållaren inte räcker till kan det vara aktuellt med en cykelväska eller flera cykelväskor. Cykelväskor tillverkas i olika storlekar och är ämnade för olika placeringar. Dina små och viktiga prylar som mobil, nycklar också vidare passar utmärkt i en liten styrväska medan större grejer som till exempel ombyte passar bättre i en packväska på pakethållaren. Cykelväskor gör att du kan få dig smått som stort vart du än ska. Oavsett vilken typ av cykelväska du letar efter så hittar du den här på Cykelkraft.se till riktigt bra pris.

Olika typer av cykelväskor

Det finns en hel del olika typer av cykelväskor, fler än vad det går att räkna på en hand åtminstone. Flera av våra cykelväskor fungerar bra till mer än bara cykeln. Några av dessa är axelväskor, datorväskor, resväskor, telefonväskor etcetera. Så är du lika mycket på jakt efter en snygg väska till kontoret som ett komplett sett med väskor till din cykelsemester så finner du det här. Ett urval av cykelväskorna du hittar hos oss är:

cykelväska

Samtliga cykelväskor lämpar sig bra för olika ändamål och innehåll men gemensamt för alla är att dem är praktiska och funktionella. Oavsett om du ska maxa din cykel med packning eller behöver något att frakta din cykel i till cykelsemestern i Spanien så finns det här hos oss.

Cykelväskor för touring och bikepacking

Det finns cyklar som är anpassade för att få med sig mycket packning, dessa cyklar kallas för touringcyklar. Dessa cyklar rymmer nästintill alla cykelväskor du kan tänkas behöva. Allt från packväskor till ramväskor och sadelväskor. Här kan du maximera din packning och få med allt du behöver för en härlig cykelsemester, tänk bara på att inte överdosera med prylar. Packa bara med dig det du behöver i dina cykelväskor. Kom ihåg att du inte ska på charter i Cypern, några få ombyten kommer du långt med och du undviker onödig last som gör att din cykel blir tyngre.

Ska man däremot ge sig ut i skogen på snåriga stigar och tuff terräng så bör man undvika att lasta cykeln på dess sidor och istället jobba med väskor som går längs cykeln. Genom att göra detta kan du bibehålla cykelns smidighet på ett helt annat sätt. Denna typ av bikepacking innebär att du måste vara ännu mer noga och selektiv med vad du packar med.

Köp cykelväska online

På Cykelkraft.se hittar du cykelväskor för alla ändamål med olika funktioner och utseenden. Vi har bland annat vattentäta väskor som skyddar dina prylar från regn och smuts och väskor som skyddar din cykel när det är dags för den att bege sig ut på äventyr. Är du osäker på vilka väskor du behöver eller står du i valet och kvalet mellan två väskor och behöver lite bra input så är du alltid varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att välja rätt cykelväskor för dig.