Poäng på allt du handlar! Du har {{ context.rewardPoints}} poäng.
  • Varje cykelpoäng är giltigt i 365 dagar. Poängen samlas på ditt konto när du handlat eller utfört en aktivitet och vid en eventuell retur återförs poängen.
  • 1 poäng per 50 kr spenderat.
  • 1 poäng är värt 1 kr.
  • 10 poäng för att recensera en produkt.
Unikt erbjudande! Ytterligare 10% rabatt på ALLT i webshopen! Rabatten dras i kassan. Gäller t.o.m 27/10.

Cykelrea

Här hittar du vår cykelrea - året om. Bland våra hundratals cykelmodeller finns det alltid kampanjvaror och utgående modeller till lite extra fina priser. Nedan hittar du alla cyklar som ingår i vår cykelrea, nu har du chansen att göra ett riktigt kap. Självklart monterar vi, justerar och testar din cykel innan vi skickar hem den till dig.

Filter
Sortera

Cykelrea på Cykelkraft

På Cykelkraft har vi som vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Detta gäller självklart även dig som handlar på vår cykelrea.

Du hittar även cykeldelar, cykelkläder, hjälmar och cykeltillbehör som lås och slangar på vår kampanjsida till fina priser.

Varför handla cykel på Cykelkrafts cykelrea

Även på vår cykelrea är det öppet köp i 60 dagar och fri retur om du skulle ångra ditt köp, även om vi är övertygade att du inte kommer att göra det. På cykelkraft är det alltid 14 dagars prisgaranti, så skulle du hitta cykeln billigare någon annanstans så prismatchar vi den. Läs mer om vår prisgaranti här.

Det är ingen möbel – du får cykeln fullt monterad hem till dörren. Så det enda du behöver göra är att skruva på pedalerna och vrida styret så är den klar att cykla iväg på. Dessutom får du precis som vanligt cykelpoäng när du handlar på Cykelkraft.se Du får 1 poäng per 50 kr du handlar för som sedan motsvarar 1 kr hos oss, så att det blir billigare nästa gång du handlar!

Vårt sortiment på cykelrean

På Cykelkraft kan vi erbjuda ett bra sortiment av cyklar som passar alla, oavsett syfte och ambitionsnivå. Därför har vi tagit fram cykelväljaren som hjälper dig att hitta rätt cykel till dig!

Våra cykelmodeller som finns på rean är:

  • Barncyklar
  • Standardcyklar
  • Hybrider
  • Elcyklar
  • MTB’s
  • Landsvägscyklar

Vanligtvis säger vi att en billig elcykel inte alltid är det mest ekonomiska valet, men på cykelrean får du Skandinaviens bästa elcyklar till galet låga priser. På vår cykelrea hittar du elcyklar från varumärken som Scott, Nishiki, Monark, Cube, Merida, Cortina, Skeppshult och Crescent. En elcykel är perfekt för dig som vill ställa bilen hemma lite oftare, har dålig kondition eller en skada som gör att det är besvärligt att cykla på en vanlig cykel. Vi säljer elcyklar med i princip alla elmotorsystem som finns på marknaden, men främst Shimano steps, Bosch och E-going. Generellt kan man säga att alla modeller vi säljer har bra motorer och att de skiljer sig allt mindre och mindre från varandra. På cykelrean hittar du olika typer av elcyklar, allt ifrån elassisterade standardcyklar till el-mtbs. Självklart har du även rätt till elfordonspremien när du handlar på cykelrean. Premien innebär att vid köp av en elcykel får du 25% av priset tillbaka av Naturvårdsverket.

I vår cykelrea på Cykelkraft hittar du som vanligt ett otroligt brett sortiment av mountainbikes från de stora tillverkarna såsom Scott, Superior, Ibis, Yeti, Merida, Cube, Nishiki, Crescent, Kross, Bianchi och många fler. Det finns MTB-cyklar för alla - från billiga ungdomscyklar till dyrare långloppscyklar, aluminiumramar och carbon-/kolfiberramar, 26”, 27,5” och 29” modeller. Vi har cyklar till bra priser för dig som vill börja cykla gravel eller cross-country men även high-end MTB’s för trail och enduro

Ute efter en prisvärd barncykel? Här finner du ett heltäckande utbud av billiga och färdigmonterade barncyklar, med eller utan fotbroms från varumärken som MADE, Crescent, Scott, Nishiki, Skeppshult, Merida, Superior, Monark och Kross. Att lära sig cykla är en stor händelse för ett barn och en häftig upplevelse för den som får närvara. I cykelrean erbjuder vi verkligen barncyklar för alla åldrar, från 12” upp till 26” så att oavsett vad ditt barn behöver för cykel just nu kan du definitivt hitta den här. Barncykeln kommer direkt från vårt lager hem till dig med Postens Hempaket och monteras ihop av våra cykelexperter. Det vill säga att det enda du som förälder behöver göra för att montera cykeln klart är att sätta på pedalerna och vrida styret rätt. För oss på Cykelkraft är det viktigt att du som förälder kan känna dig trygg med att cykeln är monterad korrekt och säker från start.

Här är ett av Skandinaviens största utbud av hybridcyklar - från billigare modeller som är perfekta för kortare sträckor till den dyraste men ändå prisvärda tävlingshybriden. I vårt utbud på cykelrean finner du cross-, city- och race-hybrider från några av de största tillverkarna på marknaden såsom Scott, Nishiki, Crescent, Kross, Merida, Bianchi, Skeppshult, Cube och många fler. Hybridcyklar används främst som pendlarcyklar, från jobbet, till och från bussen eller till och från skolan. Hybriderna är populära som pendlingscyklar eftersom de är bekväma, men samtidigt snabba nog att ta dig mellan A och B på kort tid.

Standardcyklar är helt enkelt klassiska herr- och damcyklar som passar de flestas cykelbehov. Vår cykelrea har standardcyklar från de finaste varumärkena såsom Skeppshult, Made, Monark, Crescent m.fl. Passa på att byta in bilen och ta cykeln lite oftare med en praktiskt och prisvärd cykel från vår cykelrea. Den skickas hem till dig och vi erbjuder alltid marknadens bästa priser på standardcyklar av bra kvalité.

På vår cykelrea hittar du ett stort utbud av racercyklar från de mest kända märkena såsom Scott, Nishiki, Cube, Merida, Kross och Crescent. Här hittar du motionsracers, vilket är den billigare varianten av landsvägscykel som passar bra för den som cyklar för motion. Men vi har även finare tävlingsracers värda en plats i Tour de France. Landsvägscyklar/racers är den snabbaste cykeln av alla cykelmodeller då den är anpassad för snabba färder på asfalt. Även en billig racercykel tar dig långt på bara några minuter och det är en av de bästa konditionsträningarna som finns.

Cykelrean i våra butiker

Du kan även handla enkelt från en av våra cykelbutiker i Stockholm och Göteborg. Där hittar du stora delar av vårt utbud även när det gäller rean och vill du handla det i butik går det utmärkt att be dem beställa hem det. I våra butiker är cykelexperter alltid glada att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt cykel för dina behov!

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Cykelkraft på support@cykelkraft.se eller ring 010 - 101 40 00