Filter
Sortera
Visar 329 produkter

Här hittar du alla våra cykeltröjor för damer. Vi erbjuder damcykeltröjor från välkända varumärken som Bontrager, Endura, Scott, Pearl Izumi, Mavic och många fler.

Cykeltröjor till damer

Här hittar du alla våra cykeltröjor till damer. Oavsett om du kör landsvägscykling eller MTB så finns det en cykeltröja för dig här.

Damcykeltröjor är speciellt utformade för just cykling och vid ryggslutet finner du vanligtvis praktiska fickor för mindre tillbehör du kan behöva ha med dig längs vägen. Du hittar både långärmade och kortärmade cykeltröjor, med eller utan dragkedja. De är ofta snabbtorkande med god andningsförmåga i polyester, för att tröjan ska vara så funktionell som möjligt. Du hittar även cykeltröjor med UV-skydd! Oavsett om du gillar neutrala färger eller mer utstickande färger så hittar du det här. Vi har cykeltröjor i bland annat rött, blått, rosa och grönt, med olika tryck och mönster.

Vi har cykeltröjor dam från välkända varumärken som Bontrager, Endura, Pearl izumi, Mavic, Capo, Shimano, Scott och många fler.

cykeltröja dam

Har du funderingar?

Har du svårt att välja cykeltröja eller har andra frågor kring cykelkläder för dam? Hör av dig till våra cykelexperter på Kundservice, de hjälper dig mer än gärna. Du kan även testa vår filtreringsfunktion för att hitta det du letar efter.