Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Skeppshult-barncyklar

Om ni är intresserade av en riktigt klassisk pojk- eller flickcykel som håller i flertalet generationer så är en Skeppshult-barncykel helt rätt val.

Barncyklarna från Skeppshult har ett klassiskt grundtänk, med moderna inslag som skivbromsar fram för ökad säkerhet och trygghetskänsla, och är samtidigt väldigt anpassade för vårt svenska klimat. Skeppshult bygger ramarna från grunden i fabriken nere i Småland, och självklart är det svenskt stål från SSAB som är grundmaterialet. All formning, fogning och lackering sker på plats, och man har således en rigorös kvalitets- och säkerhetskontroll kring det hela, då allt sker under samma tak.

Barncyklarna från Skeppshult är fullutrustade

Skeppshult barncyklar är utrustade med kvalitetskomponenter från bland annat Shimano med ett nordiskt tänk som navväxlar och fotbroms, vilket gör att det blir en cykel som med bravur klarar sig igenom även de slaskigaste av vintrar. Skeppshult fullutrustar de flesta av sina cyklar, med väl anpassade stänkskärmar, pakethållare, ringklockor, belysning, stöd och försäkringsgodkända lås, så cykeln är komplett redan från början. Du slipper alltså fundera på att hitta tillbehör som passar, då allt redan finns där!