Filter
Sortera
Visar 77 produkter

Herr-cityhybrid

Här hittar du alla våra herrmodeller av cityhybrider. Herr-cityhybriden är en perfekt cykel för dig som pendlar och cyklar i stadsmiljö, men kanske inte vill ha det absolut sportigaste

.

Här finns cityhybrider med navväxel och fotbroms, och du hittar även sportigare och mer lättrampade modeller med fler växlar och kraftfulla hydrauliska skivbromsar, som passar utmärkt för dig som vill cykla lite längre sträckor på din cykel.

Många av våra cityhybrider för herrar finns i flera olika ramstorlekar och utföranden, allt för att du ska kunna hitta en cityhybrid som passar just dig och dina behov!

De Herr-cityhybrider som inte redan kommer utrustade med pakethållare, stänkskärmar och andra tillbehör har nästan alltid möjlighet att montera på sådana delar i efterhand. Använd dig av våra rekommenderade produkter, eller kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att hitta de perfekta tillbehören till din nya cityhybrid!

Våra herr-cityhybrider är anpassade för en urban miljö, så om du är sugen på en cykel som lämpar sig lite bättre för äventyr på andra underlag än asfalt och snällare grusvägar rekommenderar vi att du kollar in vårt stora sortiment på crosshybridercrosshybrider istället!