Filter
Sortera
Visar 377 produkter

Cykelbyxor för både män och kvinnor!

Att ha riktigt bra cykelbyxor är ett krav för njutningsfull cykling. En cykelbyxa är inte bara ett plagg utformat för träning, utan de är speciellt utformade för cykling och specifikt för att sitta på en sadel. De flesta cykelbyxor du hittar är vadderade för att skona baken och motverka skavsår när du sitter många långa mil på cykeln.

Cykelbyxa med långa ben, korta ben, bibs, hängslen - allt!

Att välja rätt cykelbyxa är enkelt på Cykelkraft.se - vi erbjuder nämligen hundratals cykelbyxemodeller i alla typer: långa ben, bibs, utan hängslen, korta ben, vadderade, mountainbikebyxor, tightare landsvägsbyxor och mycket mer. Med våra smarta filter tror vi att du snabbt och enkelt hittar den cykelbyxa som passar dig bäst - men behöver du lite assistans hjälper vi dig gärna att hitta rätt cykelbyxa! Ring oss på 010 - 101 40 00 så hjälper vi dig!

Cykelbyxor för damer och cykelbyxor för herrar - är det någon skillnad?

I många fall inom cykling är de såkallade dam- och herrmodellerna överflödiga, men när det gäller cykelbyxor är det inte så - damer och herrar är i byxområdet helt enkelt för olika. Vi erbjuder givetvis både damcykelbyxor och herrcykelbyxor.

Välkända varumärken som Bontrager, Assos, Endura, Mavic, Pearl Izumi m.fl

Cykelyxa

När det gäller cykelbyxor samarbetar vi på Cykelkraft.se med ett stort antal välkända varumärken. Vad sägs om Endura, Bontrager, Assos, Mavic, Pearl Izumi, BBB, Scott och många fler? Dessa varumärken har många års erfarenhet och forskning i ryggen när de bygger cykelbyxor som inte bara ska vara bekväma, utan även hållbara och snygga! Många av dem tillverkar vintercykelbyxor vilket ställer särskilda krav på val av material och tillverkningsmetod, vilket kräver just erfarenhet och forskning.