Barncyklar

Här hittar du vår butiks viktigaste sortiment - barncyklar! Att lära sig cykla är en stor händelse för ett barn och en häftig upplevelse för den som får närvara. Då barn är det dyrbaraste vi har måste säkerheten komma i första hand och därför lägger vi ner ett stort arbete på att hitta de säkraste och bästa cyklarna och erbjuda dem till bästa pris.

Att barn har rätt storlek på sin cykel är en mycket viktig säkerhetsfråga som vi tar på största allvar, därför har vi fria returer på barncyklar vid storleksbyte. Är du tveksam på storlek kan du alltid kontakta oss, vi kan barncyklar!

filter
 • CRESCENT EMBLA 26" LILA

  Crescent Embla är en riktigt klassisk flickcykel som är byggd som dom stora cyklarna, fast med lite mindre ram och hjul. För dig som tycker att damhybriden är lite stor är Embla helt enkelt ett kanonval. Embla är byggd på en aluminiumram med 3-växlat Shimano Nexus fotbromsnav. Belysning (Batterilampa on/off fram, Diodlampa med reflex on/off bak), fotbroms, skärmar, stöd, pakethållare och godkänt lås ingår.

  -17%
  4 490kr
  Rek. pris5 390:-
 • MONARK LILL-KARIN 24"

  Barn vill göra som föräldrar gör – inte som föräldrar säger. Varför skulle inte barnen kunna få en variant av populära Monark Karin? Precis på det viset kom Monark Lill-Karin till! Det är en 24″ cykel med klassisk ram (i aluminium), men i litet format. Monark Lill-Karin är verkligen en fullutrustad barncykel! Med tre Shimano-växlar, fotbroms, skärmar, stöd, korg, godkänt lås och pakethållare saknas ingenting förutom cyklisten. Monark Lill-Karin är lämplig från ca 8-9 år, eller för cyklister som är mellan 130 och 150 cm långa. Monark Lill-Karin i korthet Juniorvariant av klassiska Karin Tre växlar och fotbroms Lämplig från 8 - 9 år

  -17%
  3 890kr
  Rek. pris4 690:-
 • CRESCENT SNOTRA 12" ROSA

  Med fotbroms och ordentliga stödhjul är Crescent Snotra en perfekt första cykel med säkerhet i fokus. Snotra har lekfull grafik och är rustad med kedjeskydd, ringklocka, handbroms fram och cykelkorg i plast. Crescent Snotra i korthet Första riktiga cykeln Säker cykling med fotbroms rejäla stödhjul, kedjeskydd och ringklocka Korg i plast ingår

  -15%
  1 690kr
  Rek. pris1 990:-
 • MONARK MINI-KARIN 20"

  Barn vill göra som föräldrar gör – inte som föräldrar säger. Varför skulle inte barnen kunna få en variant av populära Monark Karin? Precis på det viset kom Monark Mini-Karin till! Det är en 20"-cykel med klassisk ram (i aluminium), men i litet format. Monark Mini-Karin är verkligen en fullutrustad barncykel! Med tre Shimano-växlar, fotbroms, skärmar, stöd, korg, pakethållare saknas ingenting förutom cyklisten.Monark Mini-Karin i korthet Juniorvariant av klassiska Karin Tre växlar och fotbroms Massor av tillbehör ingår

  -18%
  3 290kr
  Rek. pris3 990:-
 • CRESCENT MUNIN 16" MATT LIME

  Crescent Munin är en tuff juniorcykel med dämpargaffel och aluminiumram. Cykeln är utrustad med fotbroms, handbroms fram, skärmar, kedjeskydd och stöd.

  -17%
  1 990kr
  Rek. pris2 390:-
 • CRESCENT NARRE 20" 3-VÄXLAR MATT LIME

  Crescent Narre är en fräck treväxlad kamrat i aluminium med dämpargaffel, fotbroms och handbroms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår.

  -13%
  3 290kr
  Rek. pris3 790:-
 • MONARK SPECTOR 16" GRÖN

  Monark Spector är en tuff 16″ cykel i grönt för 4-6 åringar som gillar attityd. Dämpargaffel och fräck design med Spector på sadel och ram.

  -19%
  1 690kr
  Rek. pris2 090:-
 • KROSS HEXAGON X3 SVART/VIT/GUL

  Kross Hexagon X3 är en perfekt mountainbike för cykling fram och tillbaka från skolan eller på lättare motionsturer i skogen, på stigar och grusvägar. Med bekväm sittställning, aluminiumram, dämpad framgaffel från Suntour och 21 Shimano-växlar kommer du långt - och dessutom ser du tuff ut på vägen!

  -32%
  3 190kr
  Rek. pris4 690:-
 • CRESCENT LONE 24" SVART

  Crescents Lone är Crescent snygga juniorcykel med 7 växlar, fotbroms och en lätt aluminiumram med spännande grafik. Lone är som en pärla bland barncyklar och är perfekt för lek eller till och från skolan. Crescent Lone är komplett utrustad med pakethållare, stöd, lås och belysning.Sjuväxlad juniorcykel med lätt aluminiumram och fotbroms, för lek eller till och från skolan Spännande grafik på ram och sadel Komplett med pakethållare, stöd, lås och belysning

  -16%
  4 590kr
  Rek. pris5 490:-
  Blue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue starBlue star Grey starBlue star
 • CRESCENT GANG 20" BLÅ

  Crescent Gang är en treväxlad juniorcykel med aluminiumram, dämpargaffel och pakethållare. Flera av Crescents barncyklar och juniorcyklar är utrustade med fotbroms, så även Gang. Crescent Gang har dessutom en V-broms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår. Crescent Gang i korthetFörsta riktiga cykelnSäker cykling med rejäla stödhjul, kedjeskydd och ringklocka.Fotbroms och v-broms fram

  -16%
  3 190kr
  Rek. pris3 790:-
 • CRESCENT SVAVA 16" VIT

  Crescent Svava är en tuff cykel i aluminium med lekfulla färger och grafik. Cykeln är utrustad med cykelkorg, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd.

  -17%
  1 990kr
  Rek. pris2 390:-
 • MERIDA DINO LIGHT 16

  Merida Dino Light 16 är nyutvecklad för 2016 och presenterar sig som en helt ny modell för de yngsta. Fokus har varit lägre vikt, bättre rullegenskaper och god sittställning för optimal kontroll. Dino 16 levereras med en ny lätt aluminiumram, styv aluminiumgaffel och lätta aluminiumkomponenter. Hjulstorlek, komponenter och ram är optimalt anpassade till barn från 4 år.

  -16%
  2 090kr
  Rek. pris2 490:-
 • CRESCENT EDDA 20" SVART

  Spännande grafik, färgglad sadel och cykelkorg gör Crescent Edda till favoriten när inget krav finns på växlar. Förutom att vara snygg är den med sin fina aluminiumram även lätt, och givetvis har den fotbroms. Crescent Edda är utrustad med cykelkorg, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd.

  -16%
  2 690kr
  Rek. pris3 190:-
 • CRESCENT EMBLA 26" SVART

  Crescent Embla är en riktigt klassisk flickcykel som är byggd som dom stora cyklarna, fast med lite mindre ram och hjul. För dig som tycker att damhybriden är lite stor är Embla helt enkelt ett kanonval. Embla är byggd på en aluminiumram med 3-växlat Shimano Nexus fotbromsnav. Belysning (Batterilampa on/off fram, Diodlampa med reflex on/off bak), fotbroms, skärmar, stöd, pakethållare och godkänt lås ingår.

  -17%
  4 490kr
  Rek. pris5 390:-
 • CRESCENT RAN 24" SVART

  Barncyklarnas pärla, Crescent Ran, är en treväxlad kvalitetsbarncykel som i år finns i tre färgkombinationer med spännande grafik. Med lätt aluminiumram, pakethållare, stöd, godkänt lås och belysning är Ran perfekt för lek eller färdsvän till skolan. Crescent Ran har fotbroms och väger 14,6 kg.

  -17%
  3 890kr
  Rek. pris4 690:-
 • CRESCENT MUNIN 16" MATT BLÅ

  Crescent Munin är en tuff juniorcykel med dämpargaffel och aluminiumram. Cykeln är utrustad med fotbroms, handbroms fram, skärmar, kedjeskydd och stöd.

  -17%
  1 990kr
  Rek. pris2 390:-
Clock

köp nu - betala sen!

Hos oss kan du enkelt dela upp betalningen på upp till 36 månader.

Betalningsvillkor

Barncyklar - hitta rätt barncykel i rätt storlek till ditt barn.

Här finner du ett heltäckande utbud av billiga och färdigmonterade barncyklar, med eller utan fotbroms från varumärken som Crescent, Scott, Nishiki, Skeppshult, Merida, Cube, Monark och Kross.

Våra sparkcyklar och gåcyklar kommer från välkända varumärken. Gåcyklar har inga pedaler och inga stödhjul. Barnet sätter fart och bromsar cykeln med fötterna. Farten reglerar barnet själv genom att gå/springa med cykeln. Med en gåcykel hittar barnet snabbt sin egen balans och övergången till en vanlig trampcykel kan i de flesta fall ske helt utan stödhjul.

Våra barncyklar levereras från vårt stora lager med Postens Hempaket och monteras ihop av våra cykelexperter - det enda du som förälder behöver montera är pedalerna och vrida styret rätt. Detta är en stor trygghet för dig som förälder att cykeln blir ihop monterad på ett korrekt sätt så att cykeln blir trafiksäker. Det är det mest värdefulla som skall cykla på cykeln och då är det viktigt att cykeln är säker och lätt att cykla på.

Fotbroms eller skivbroms på barncyklar?

De tvista de lärde - men i slutändan handlar det bara om vad du som förälder är trygg med och vad barnet har lärt sig. Våra barncyklar med fotbroms kommer från framförallt svenska Crescent och Monark (alla barncyklar i storlekarna från 12”-26” från Crescent finns i fotbromsat utförande.), designade efter våra svenska krav på barncyklar. Barncyklar med skivbromsar kommer oftast från lite sportigare märken som Scott, Merida, Cube, Kross och Nishiki.

Ramarna är anpassade efter barnens kroppsbyggnad och medför att barnet inte ”ligger över cykelramen” som på billigare cykelmärken som helt enkelt bara tillverkar vuxencyklar i små storlekar.

Fri frakt och fria returer när du köper barncykel på nätet hos Cykelkraft

Att barn har rätt storlek på sin cykel är en mycket viktig säkerhetsfråga som vi tar på största allvar, därför har vi fria returer på barncyklar vid storleksbyte. Är du tveksam på storlek kan du alltid kontakta oss - vi kan barncyklar! Vi erbjuder fri frakt på alla cyklar du köper på nätet av oss, och det gäller förstås barncyklar såväl som vuxencyklar.

Olika typer av barncyklar

Vi erbjuder verkligen barncyklar för alla åldrar, kroppslängder och smaker. Du hittar både mountainbikeliknande barncyklar här, men också de klassiska modellerna som hängt med i många decennier.