Uswe

USWE är ett svenskt varumärke som grundades 2007 och som är världsbäst på deras bärsystem. De tillverkar framgångsrika smidiga och högkvalitativa vätskesystem. USWE garanterar en stabil och säker passform oavsett förarens kroppsbyggnad, vilket i sin tur säkerställer att cyklisten kan åstadkomma maximal prestanda.

Teamet bakom USWE växte själva upp med cyklandet på den svenska landsbygden. De fyllde deras förpackningar tillräckligt med mat, vatten och redskap för att hålla sig på sina cyklar tills solen gått ner. Förpackningarna vid den tiden var obekväma och var inte avsedda för att cykla med. De var inte upp till deras äventyr med cyklandet helt enkelt.

De krävde en bättre produkt, vilket i sin tur ledde till att de började arbeta för att få fram en egen ryggsäcks prototyp. USWE vätskesystem är designade och gjorda av cyklister, för cyklister.

Sedan starten har USWE arbetat hand i hand med ledande motocross- och enduroförare för att utveckla funktionella och högkvalitativa vätskesystem.

USWE vätskesystem

Är tillverkade för att klara av de hårdaste förhållandena utan att känna att du bär en. Deras ryggsäck med vätskesystem har involverat topp sporter och helgkrigare, som kräver att det ska ha det bästa på marknaden.

Deras kärnfilosofi är en förpackning som är på och inte bärs. Det måste vara fast och balanserat på ryggen så du kan ta med alla nödvändigheter medan du störtar ner för bergen i stil.

USWE Sverige

USWE är officiell vätskeryggsäcksleverantör till Vasaloppet 2018-2020.

Hos oss på Cykelkraft hittar du inte bara Uswe ryggsäckar, ni hittar även tillbehör till din ryggsäck för att förbättra den och göra den mer bekvämlig för dig.

Filter
Sortera
Visar 19 produkter