Topeak

Du kanske cyklar för att utmana dig själv, för nästa tävling eller för att ha kul bland stigar och leder? Med verktyg och tillbehör för att din cykel alltid ska vara så redo som möjligt har Topeak gjort det till sin uppgift att se till att din upplevelse ska bli så bra som det bara går.

Topeak har tillverkat verktyg och tillbehör specifikt designade för cyklar sedan 1991. Idag är de en av världens största tillverkare av pumpar, verktyg, mekställ, stänkskärmar och alla möjliga tillbehör du kan tänka dig till din cykel. Topeak har alltid kvaliteten och användbarheten i fokus, vilket leder till att deras produkter både är slitstarka, men även enkla att använda, och inte onödigt överdesignade. Bra prylar, funktionell design och riktigt schyssta priser helt enkelt!

Sortimentet från Topeak

Du hittar verkligen allt för din cykel under Topeaks flagga. Här finns produkter för hemmaverkstaden i form av mekställ och den populära golvpumpen JoeBlow- som varit något av branschstandard under tiotals år. Du hittar även riktigt seriösa verktygskit för dig som är prylnörd och älskar att meka!

Topeak erbjuder även det mesta i form av väskor, allt från transportväskor till packväskor för långfärdscyklisten. Små och smidiga sadel- och ramväskor för dig som ska cykla Cykelvasan eller Vätternrundan på rekordtid. Vidare på det temat finns även smarta tillbehör i deras Ninja-serie. Som en liten väska du kan gömma i ramen på cykeln på olika sätt, för att minska mängden prylar i ryggfickorna, utan att förstöra estetiken på din cykel med för stora sadelväskor.

Topeak är något av en favorit för många vad gäller stänkskärmar, mobilväskor, korgar och pakethållare, då deras produkter passar på de flesta cyklar och är mycket enkla att montera. Den genomtänkta och gedigna designen får både cyklisten och mekanikern att dra på smilbanden!

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp att hitta rätt cykeltillbehör eller verktyg från Topeak? Ta då hjälp av vår smarta filtreringsfunktion för att hitta rätt produkter för dig. Kom ihåg att du alltid kan vända dig till våra cykelexperter på Kundservice. De kan allt om Topeak och hjälper dig mer än gärna att hitta passande produkter för dig och din cykel.

Filter
Sortera
Visar 265 produkter