Shimano

Shimano är i särklass största (och ledande) tillverkaren av cykeldelar. Att köpa en cykel i Sverige som inte har en eller flera komponenter från Shimano är förmodligen omöjligt. Hos oss hittar du flera hundratals produkter från Shimano och många av deras populära serier.

Shimano har en förkärlek till naturen och därför har deras fokus ständigt legat på utomhussporter. Även om Shimano kanske främst är kända för deras fantastiska cykelkomponenter så kan det även vara värt att nämna att det är riktigt duktiga inom fiske (men om du letar efter fiskeprodukter har du hamnat lite fel). Allt började 1921 med tillverkningen av ett cykelhjul och idag finns det betydligt mycket mer än cykelhjul att njuta av från deras breda sortiment av cykeldelar.

Sortimentet från Shimano

Här hittar du mängder av cykeldelar från Shimano, vi har allt från växelkomponenter till cykelhjul. För att nämna några av produkterna du hittar här i vår onlinebutik så finns det kedjor, bromsskivor, pedaler, växelreglage, drev, kassetter och baknav. Vi är även stolta att ha flera av deras fina serier som:

Vi har även grymma cykeltillbehör från Shimano som cykelvårdsprodukter, cykelverktyg och väskor. Sist men definitivt inte minst så hittar du även ett brett utbud av Shimano-cykelkläder. Vi säljer bland annat cykelskor, cykelglasögon, hjälmmössor, handskar och cykelbyxor.

Shimano erbjuder pålitliga och hållbara produkter

Oavsett hur eller var du cyklar kan du vara säker på att dina Shimano-komponenter inte kommer svika dig. Shimano är så säkra på sina produkters kvalitet att de erbjuder två års garanti på alla deras produkter förutom Dura Ace och XTR som de har hela tre års garanti på. Det gäller förstås under förutsättningarna att man använder komponenterna under rimliga förhållanden.

Shimano är kända för deras systemteknik, vilket innebär att de gör delar som är konstruerade för att fungera och verka tillsammans. Så när du köper en cykel utrustad med Shimano eller någon annan av deras produkter så vet du att du kommer uppleva enastående tillförlitlighet på allt från inbromsning till växling med mera. Shimano brinner också för innovation, avancerad teknik och design. Alla cykeldelar har de senaste materialen och en revolutionerande utformning.

Filter
Sortera
Visar 3104 produkter