Selle Royal

Italienska Selle Royal tillverkade sin första cykelsadel 1956 och succén var ett faktum. De har sedan dess gjort det till sin mission att tillgodose cyklisters behov vad gäller sköna sadlar som inte sviker i de tuffaste av förhållanden. Tack vare deras stora passion för cyklingen som idrott och deras gedigna kunskap har det lyckats skapa otaliga sadlar för cyklister världen över. Oavsett om du cyklar på en mountainbike, landsvägscykel, elcykel eller något annat så har Selle Royal rätt sadel för dig.

Selle Royal sadlar

För Selle Royal är komfort av högsta vikt. När de tillverkar sina sadlar tar de hänsyn till allt från sittställning till hur sittbenen är mot sadelytan. Likaså har det tagit hänsyn till den ergonomiska utformningen av deras sadlar för att optimera din prestanda på cykeln. Några av deras framgångsrika material som återfinns i flera av deras sadlar är bland annat ”royalgel” och ”slow fit foam”. Med hjälp av dessa har det lyckats ta komforten till oanade höjder genom att fördela vikten och förbättra stötdämpningen. Alla Selle Royals sadlar är väl genomtänkta och hos oss finner du sadlar till såväl standardcyklar som racercyklar.

Köp Selle Royal sadel online

Är du osäker på vilken sadel från Selle Royal som passar just din cykel? Slå då en pling till våra cykelexperter i kundtjänst eller mejla in så hjälper det dig att hitta rätt sadel för dig.

Filter
Sortera
Visar 48 produkter