Schwalbe

Schwalbe är en av de äldsta, största och bästa tillverkarna av cykeldäck på marknaden idag. Sedan 1973 har man varit specialiserade på tillverkning av cykeldäck, och det tyska företaget är idag ett av det största och mest välkända på varumärkena i cykelbranschen.

Schwalbe jobbar aktivt med att ta fram nya gummiblandningar, och man har under årens lopp kommit på att den ultimata gummiblandningen inte existerar. Därför har man tagit fram flertalet olika gummiblandningar som är anpassade för olika typer av underlag och typer av cykling. Detta leder till att du alltid kan hitta ett däck som är helt perfekt för just den cykling som står för dagen!

Schwalbe-däck

Schwalbe erbjuder verkligen allt du kan tänka dig inom cykeldäck, slangar och tillbehör till just detta. Schwalbes vinterdäck har länge varit branschstandard, deras mountainbikedäck är allmänt erkända som en baseline man mäter alla andra däck mot, och deras pendlardäck har svårslagen kvalitet och hållbarhet.

Schwalbe är dessutom hyfsat unika i den aspekten att man erbjuder sina däck i en mängd olika dimensioner, både vanliga och udda sådana. Här finns däck för rullstolsdimensioner, vikbara cyklar och äldre cyklar, sådant som är svårt att hitta i andra varumärkens produktportföljer. Dessutom hittar du till exempel populära pendlardäck som Marathon Plus i en dimension som är smal nog för att få i en modern racerbroms, perfekt för dig som är sugen på att komma ut på asfalten innan allt är sopat och klart!

Köp Schwalbe-däck och slang online

Är du osäker på vilket Schwalbe-däck som passar bäst till din cykel? Ring våra cykelexperter på Kundservice. De kan allt om däck och hjälper dig gärna.

Filter
Sortera
Visar 529 produkter