RockShox

RockShox är ett Amerikanskt företag som grundades 1989 av Paul Turner och är idag en del av SRAM. Grundaren Paul hade i unga dar ett stort intresse för motorsport och skapade dämpare för motorcyklar. I Slutet av 90 talet började Paul intressera sig för cyklar och därmed förflyttade sig både intresset och kunskapen från dämpade motorcyklar till dämpade cyklar.

Nu flera år senare har Rockshox kommit att bli ledande inom sitt segment. Deras bakdämpare och framgafflar används av såväl världseliten som hobbycyklister. Så oavsett om du bara ser cyklingen som ett roligt sätt att träna och motionera eller om du strävar efter en plats på prispallen så hittar du dämpningen du behöver bland RockShox fina utbud.

Hitta rätt produkter från RockShox

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av komponenter från RockShox. Framförallt så hittar du framgafflar och dämpare som är två av deras största specialistområden. Vill du prata RockShox eller ha hjälp med att hitta rätt dämpning och fjädring till din cykel? Kontakta då våra cykelexperter i kundtjänst. De kan allt om RockShox och hjälper dig mer gärna att hitta rätt komponenter till din cykel.

Filter
Sortera
Visar 1077 produkter