Primus

Ett äventyr kan vara allt från att bestiga Mount Everest till att ta en enkel promenad i skogen. Vad ditt äventyr består av är det bara fantasin som sätter stopp för. Oavsett vilket så är Primus det självklara valet när det kommer till redskapen som skapar din upplevelse. De har allt från stormkök till tält och allt där emellan vad gäller camping, outdoor och friluftsprodukter.

Hur det startade

Det hela började i en liten smedja i centrala Stockholm 1892, när F.W. Lindqvist och J.V. Svenson skapade världens första sotfria fotogenspis. Mycket har hänt sedan dess och under dessa 125 år har Primus lärt sig att tillverka och producera några av de absolut bästa redskapen marknaden har att erbjuda när det kommer till friluftsliv.

Primus kvalitet och funktion

Det är få om ens någon på markanden som har samma kunnande kring outdoor som Primus, detta borgar för fantastisk kvalitet och god funktion. Eller som de själva beskriver sig: “På Primus har vi ambitionen att förse friluftsentusiaster, som vi själva, med friheten att utforska. Det är en ambition som ger oss en mycket enkel syn på livet – att varje dag är ett potentiellt äventyr. Bara tanken på äventyr kan liva upp en långtråkig dag så att det istället blir en härlig dag”

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp att hitta rätt campingtillbehör från Primus? Ta då hjälp av vår filtreringsfunktion för att hitta rätt produkter för dig. Kom ihåg att du alltid kan vända dig till vår Kundservice. De hjälper dig mer än gärna att hitta passande produkter för dig.

Filter
Sortera
Visar 214 produkter