POC

POC är ett svenskt varumärke med en mission att göra det bästa de kan för att rädda liv och minska konsekvenserna för idrottare och cyklister världen över. De uppfyller detta genom att tillverka högkvalitativa hjälmar, skydd och kläder med hjälp av den senaste tekniken och förstklassiga material. Men de är kanske framförallt deras experter på POC Lab som satt grunden för dess säkra produkter. Där finner du nämligen några av världens främsta idrottsmedicinexperter, hjärnforskare och specialister på ryggmärgsskador.

POC grundades 2005 och fokuserade till en början enbart på skidsport. De innoverade skidsportens säkerhet med en helt ny lösning som minskar kraften på hjärnan och kroppen vid en krasch. Ett år senare bärs både hjälm och glasögon från POC av Julia Mancuso som plockade hem guldmedaljen i Turin i storslalom. Sedan dess har POC kontinuerligt utvecklats och fortsatt skapa skydd för såväl snowboardåkare som mountainbikecyklister inom alla discipliner.

POC - hjälmar, skydd och kläder

Här på Cykelkraft.se hittar du ett stort utbud av kläder, skydd och hjälmar från POC. Oavsett om du är på jakt efter en hjälm till din down hill-cykling eller ett par cykelglasögon till din racercykling så kommer du hitta det här bland POC’s fina utbud. Det är inte för inte POC’s produkter har kommit att bli så populära bland såväl elitidrottare som vardagscyklister. De har nämligen under årens lopp samlat på sig mer än 40 prestigefyllda priser i både design och säkerhet.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt utrustning från POC och samtidigt försäkra dig om att du bär bland de säkraste produkterna på marknaden? Kontakta då våra kunniga cykelexperter på numret: 010 - 101 40 00. De kan allt om POC och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter för dig.

Filter
Sortera
Visar 34 produkter