Peaty´s cykelservice & cykelvård - skapat av cyklister, för cyklister

Peaty´s är skapat av cyklister, för cyklister. Företagets grundare och produktutvecklingsteam består av passionerade cyklister, däribland Steve Peat som är en världskänd mtb cyklist med flera världscupssegrar och många meriter. Varje produkt som Peaty's skapar är noga utformad för att möta cyklisternas specifika behov och krav. Med Peaty's produkter kan du känna dig trygg med att du får högkvalitativa produkter som håller din cykel i toppskick.

Peatys cykeltillbehör med hållbarhet & miljö i fokus

Peaty's har en stark miljöprofil och värnar om hållbarhet. Företaget strävar efter att endast använda sig av miljövänliga ingredienser och material i tillverkningen av sina produkter. De arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan under hela produktionsprocessen och inte bara innehållet i produkten. Med Peaty's behöver du aldrig kompromissa mellan kvalitet och hållbarhet.

Varje produkt är noggrant utformad för att möta cyklisternas behov och önskemål. Produktdesignen hos Peaty's är en viktig faktor som gör varumärket populärt bland entusiastiska cyklister som vill ha det allra bästa.

Köp Peaty’s online på Cykelkraft.se

Peaty's har ett brett sortiment av innovativa och coola produkter. Oavsett om du behöver kedjeolja, cykeltvätt, rengöringsmedel, tätningsvätska, kolsyrepatroner eller något annat för att hålla din cykel i toppskick, hittar du det här hos oss på Cykelkraft.se

Filter
Sortera
Visar 122 produkter