One

Om du är sugen på kvalitativa komponenter och tillbehör med pålitlig funktion, men kanske inte lika sugen på att behöva länsa hela plånboken så föreslår vi prylar från ONE. Hos oss på cykelkraft.se hittar du ett brett utbud av olika typer av tillbehör från ONE, och såklart till riktigt bra priser - och givetvis skickar vi prylarna dit du önskar, och dessutom monterade när du väljer att köpa en cykel av oss!

Människor bakom ONE är eldsjälar som verkligen brinner för cykling och man har mer än 20 års erfarenhet av cykeltillverkning under bältet. Både design, utveckling och all testning sker i nära samarbete med tillverkarna av cyklarna från Superior och Rockmachine, och det sker hemma runt bergen i Tjeckiska Kopřivnice. Man tillverkar alla möjliga typer av prylar och tillbehör inom en rad olika segment: kläder, belysning, väskor, lås, pedaler, hjälmar, verktyg, pumpar - you name it.

När du vill uppleva den där tillfredställande känslan av tillit i sadeln

Kort och gott så älskar grundarna av ONE att cykla, och kanske framförallt i skogen eftersom deras hemmaplan är bergen runt Kopřivnice, en Tjeckisk småstad med en stolt hantverkstradition sedan flera århundraden tillbaka. Allt började för mer än 20 år sedan.... men trots framgångar och alla de sena timmarna har man alltid levt efter principen att "ha så kul som möjligt bakom styret". Man har inte bara gjort de möjligt för tävlingscyklister att kämpa om en plast på podiet, utan kanske framförallt gjort de möjligt för oss vanliga amatörer att få uppleva den där tillfredställande känslan av tillit i sadeln.

Människor bakom ONE jobbar alltid utifrån målsättningen att skapa kvalitativa och prisvärda kläder, tillbehör och komponenter som gör dina stunder i sadeln så bekväma och så roliga som möjligt. Det här är prylar som är utformade på bästa sätt kunna komplettera din cykels konfiguration, och såklart för att vara lätta att använda och enkla att montera. Om du frågor oss så har man verkligen lyckats med att tillfredsställa behoven hos de flesta typer av cyklister. Det spelar ingen roll om du tillhör kategorien kräsen jobbpendlare, inbiten träningsnarkoman, äventyrlig upptäckare eller helt normal vardagscyklist... produkter från ONE är alltid klokt val, istället för en halvtrist kompromiss.

Att köpa cykeltillbehör från ONE på nätet  

Att köpa prylar på nätet hos Cykelkraft är alltid enkelt, och de prisvärda tillbehören från ONE utgör såklart inget undantag! Vi på Cykelkraft är verkligen stolta över att kunna presentera ett riktigt brett urval av alla tillbehör från ONE. Om du har några frågor kring produkterna eller känner du dig lite osäker på vad du ska välja så kontaktar du vår kundtjänst genom att ringa, maila eller chatta... du väljer såklart själv! Har du även köpt en cykel i samma beställning så monterar vi givetvis tillbehören på din cykel innan vi fraktar den hem till din dörr. Låter det för bra för att vara sant? Det ska det vara!

Filter
Sortera
Visar 48 produkter