Okbaby

OKBaby som härstammar från Italien tillverkar högkvalitativa produkter som ska möta föräldrars behov och barns drömmar. Okbaby har alltid garanterat högsta standard i säkerhet, trovärdighet och kreativitet. De erbjuder perfekta baby-och barnartiklar för bad, hygien och säkerhet som är funktionella och låter småbarnsfamiljer känna sig bekväma var de än befinner sig.

I sin strävan att utveckla nya och innovativa produkter, har Okbaby expanderat sin verksamhet genom att öppna en state-of-the-art anläggning med 8000 kvadratmeter utrymme inomhus. Hos oss på Cykelkraft hittar du ett komplett sortiment av Okbaby cykelsitsar.

OKBaby cykelsits

Gillar du och ditt barn att åka med cykel, då finner du bland annat cykelsits barn, cykelbarnstol samt OkBaby Bodyguard som är ett extra ramfäste till deras cykelsitsar.

Med mer än 30 år i branschen vet de vad som utgör en bra produkt. Okbaby strävar ständigt efter att möta behoven hos småbarnsfamiljer, så att du som förälder ska kunna känna dig trygg med att använda deras produkter.

Hos oss på Cykelkraft kan du hitta ett brett urval cykelsits och cykelbarnstol för resan. Det kan vara en djungel vad gäller produkter för barn och det görs ständigt kvalitetstester på flera håll varje år.

Letar du efter cykelsitsar med hög kvalitet och säkerhet för dig och ditt barn ska du alltså titta på utbudet från OkBaby!

Våra cykelsitsar är säkra, bekväma och smarta. De finns i olika färger men har alla gemensamt att skydda och prioriterar främst ditt barns säkerhet.

Cykelstol - Cykelsits

Cykelstol och cykelsits är den perfekta redskapen för dig som vill få med hela familjen på en cykeltur. Här hittar du fler produkter av cykelsitsar.