Mons Royale - Merinoullkläder

Mons Royale från Lake Wanaka i Nya Zeeland skapar funktionella kläder i merinoull. Kläderna är utformade för att leverera både teknisk prestanda och stil. Mons Royale är det självklara valet för dig som ställer krav på din utrustning och är aktiv dagligen i berget. Deras fantastiska kläder gjorda av merinoull är skapta för att du ska se bra ut vart du än är. Kläderna är till för att du ska klara av att göra ditt yttersta när du är på din cykel eller utövar annan sport.

Mons Royale Merinoull

Mons Royale producerar alla sina kläder i merinoull pga det enkla skäl att det är bättre än något annat material på marknaden.

Materialets fiber är väldigt mjukt och bekvämt, vilket gör att det inte klias mot kroppen. Den håller värmen tack vare sin goda förmåga att absorbera vätska och transporterar bort fukt från kroppen. Merinoull tar inte heller upp någon illaluktande svett, så även om man svettas i plagget kommer man inte att lukta illa.

Mons Royale i olympiska spelen

Materialet är inte bara mjukt och skönt. Nya Zeelands landslag bar Mons Royale närmast kroppen under Vinter OS. Även en av världens toppidrottare använder deras merinoull utbud. Gör som dessa duktiga idrottare och känn skillnaden en dag i backen.

Filter
Sortera
Visar 81 produkter