Maxxis

Maxxis är kanske det just nu hetaste märket på marknaden vad gäller cykeldäck. Sedan 1967 har man hållit på med däck hos Maxxis, både till cykel, bilar och motorcykel, så erfarenheten kan man inte direkt anmärka på.

Maxxis har visionen att vara det självklara valet vad gäller däck, med ett stort fokus på tekniken och prestandan i gummit och mönstringen. Filosofin är att ett däck från Maxxis ska vara utvecklat så att brukaren av däcket inte ska behöva tänka på att det är där, utan prestandan ska vara så bra att kopplingen mellan underlaget och cykeln ska kännas helt sömlös.

Maxxis har något för varje cyklist!

Det som kanske är mest unikt med Maxxis som tillverkare är att det verkligen finns ett däck för alla. Oavsett om du är en landsvägscyklist som helst agerar bergsget i Alperna eller en mountainbikecyklist som älskar lera, smuts och snabba utförslöpor så kommer du garanterat att hitta ett däck från Maxxis som får dig att dra på smilbanden lite extra.

Utöver olika mönstringar så har Maxxis även olika trådkonstruktioner och uppbyggnader på sina däck. Maxxis erbjuder allt från lättrullade crosscountry-däck för Cykelvasa-fantasten, till rejält kraftiga och stryktåliga däck för dig som hellre tar liften upp för att sedan i full fart dundra ut för backarna i Järvsö eller Åre. Självklart hittar du även ett brett sortiment av slangar, och även tillbehör för tubeless i Maxxis sortiment.

Det spelar ingen roll vilken typ av cyklist du är, vi lovar dig att Maxxis har något att erbjuda!

Filter
Sortera
Visar 212 produkter