Lazer

Företaget grundades i Belgien år 1919 och deras innovativa lösningar med fokus på säkerhet gör att när du väljer Lazer får du en produkt som du kan känna dig trygg med. Lazer kan cyklisters behov och har därför tagit fram olika typer av hjälmar för olika användningsområden.

Vilka fördelar har Lazer cykelhjälmar och tillbehör?

Lazer har sedan start satsat på att utveckla cykelhjälmar och tillbehör som håller hög kvalité och som dessutom har snygg design.

Vad bör man tänka på när man köper Lazer cykeltillbehör online?

Du ska först och främst mäta huvudomkretsen för att hitta din storlek. Tänk också på att välja en cykelhjälm som är anpassad för den typ av cykling du ägnar dig åt. Vintertid kan det vara skönt att ha en mössa under, så mät också gärna med mössa. Lazer har härliga tillbehör som gör cyklingen skön året runt. Hos oss köper du Lazer till billiga priser online så du kan njuta av dina turer på cykeln.

Hur bör man tänka kring cykeltillbehör från Lazer till barn?

Barn under 15 år ska enligt lag ha hjälm på sig när de cyklar. Förutom att hjälmen ska passa barnet är det bra att satsa på en hjälm som ser bra ut. Då är det troligare att barnet kommer använda hjälmen. Barn sliter också lite mer på hjälmar, så det kan vara bra att tänka på att satsa på hjälmar av hög kvalitet, som exempelvis hjälmar från Lazer.

Filter
Sortera
Visar 272 produkter