High5

High5 kan hjälpa dig att få ut mer av din sport!

High5 är ett brittiskt företag som i över 20 år haft fokus på att ta fram ett komplett produktutbud av energiprodukter innehållande enbart de bästa ingredienserna. Detta kombinerat med rigorösa tester av både forskare och elitidrottsutövare gör att du kan lita på att High5 kommer hjälpa dig när du vill få ut maximalt av din sport. De vet av erfarenhet vikten av rätt näring och vad som krävs för att skapa en sportprodukt som optimerar din prestanda och som aldrig sviker.

High5 = fair play

High5 tror på ren och rättvis sport. Därför kan du vara säker att du bara kommer få i dig säkra och bra kvalitetsprodukter med väl utvalda ingredienser. Inga förbjudna substanser får finnas i deras produkter och de följer WADA-listan över förbjuda ämnen för att säkerställa detta. Deras produkter följer strikta kriterier innan de börjar produceras i form av vetenskapliga tester, bevisad forskning, naturliga ämnen, högkvalitativa ingredienser och såklart bra provsmakning. High5 tillverkar produkter av högsta kvalitet i en ren och kontrollerad miljö för att stoppa oavsiktlig dopning. De går att läsa mer om deras Drogfria policy på deras hemsida.

Sortimentet från High5

High5 har produkter som är anpassade för att intas före, under och efter aktivitet för att du ska få ut de mesta av din träning. Hos oss finner du stora delar av deras sortiment i form av energigels, energibars, sportdryck och proteindryck i en mängd olika smaker både med och utan koffein.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt kosttillskott från High5 så att du kan maximera din träning på bästa sätt? Hör då av dig till våra cykelexperter i kundtjänst! De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt kosttillskott som passar dig och dina behov.

High5 Kosttillskott

För många räcker det med vanlig mat för att få i sig det kroppen behöver. Men för andra kan kosttillskott hjälpa med att komplettera kosten. Kosttillskotten kan innehålla vitaminer, proteiner och kolhydrater som är viktiga ämnen för antingen prestation eller återhämtning.

High5 Kosttillskott kan användas av alla som tränar oavsett vilken nivå du är på. Det kan användas innan, under eller efter träning eller tävling för att behovet av vissa mineraler och protein ökar.

Att äta kosttillskott är inte alltid nyttigt och bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen.