Hamax

Här hittar du cykelsitsar från de populära varumärket Hamax. Hamax är en pionjär och ledande tillverkare av cykelsitsar. Deras utvecklingsavdelning ligger i Holland där deras stora fokus ligger på att ständigt förbättra existerande produkter och innovera med nya smarta lösningar för att säkerställa barn säkerhet i trafiken. Utöver deras strävan efter att skapa säkra produkter så läggs även mycket fokus på design.

Samtliga av Hamax produkter går igenom flertalet tuffa tester innan de börjar serietillverkas och lanseras på marknaden. Alla Hamax cykelsitsar är godkända och uppfyller den europeiska standarden. Men de slutar inte där, alla cykelsitsar är helt fria från ftalater och tillverkade i återvinningsbar polypropylen.

Hamax Historia

Hamax resa började 1958, men då under namnet Plast&Form. 1978 bytte de till deras aktuella namn Hamax. Till en början producerade de endast vinterprodukter som pulkor och skidor, men 1981 började de producera deras populära cykelsitsar. Idag är Hamax en del av HTS-gruppen.

Köp Hamax cykelsitsar på nätet

Hos oss kan du handla Hamax cykelsitsar smidigt och enkelt från tv-soffan. Du kan välja antingen en cykelsits som du placerar fram på cykeln eller bak på cykeln. Vi har både cykelsitsar med ramfäste och pakethållarfäste från Hamax. Du hittar dessutom cykelsitsar i flera olika prisklasser. Såklart har vi deras populära serier Hamax siesta, sleepy, caress och zenith i vårt sortiment.

Skulle du vilja ha hjälp att hitta en passande cykelsists från Hamax kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta en cykelsits som passar dina behov och önskemål.

Filter
Sortera
Visar 38 produkter