Poäng på allt du handlar! Du har {{ context.rewardPoints}} poäng.
  • 1 poäng per 50 kr spenderat.
  • 1 poäng är värt 1 kr.
  • 10 poäng för att recensera en produkt.

Endura

Endura grundades i Skottland 1993 med en målsättning att förbättra cykelkläders funktion och prestanda. I ett tidigt skede lanserade de en mängd nya produkter som utmanat tidigare topptillverkare inom cykelkläder. Flera av deras produkter har fått en ikonisk status och även bidragit till nya branschstandards. Deras innovativa och smarta produkter har gjort att de gått från ett lokalt skotsk varumärke till att bli en global marknadsledare inom cykelkläder.

Endura har konsekvent blivit utvald till klädpartner av flera av världens bästa cyklister inom mountainbike, triathlon och racercykling. Dessa samarbeten har gjort att de samlat på sig nödvändig feedback som de i sin tur använt för att förbättra sina produkter både vad gäller passform och aerodynamik. Genom detta kan Endura ständigt ligga i framkant med deras cykelkläder.

Cykelkläder från Endura

Hos oss finner du ett stort utbud av Cykelkläder från Endura. Du kan välja och vraka mellan mer än 900 olika produkter. Vi säljer allt från cykeljackor och cykelbyxor till hjälmar och skydd till såväl barn som vuxna.

Vi säljer även en del tillbehör från Endura i form av ryggsäckar, sadelväskor och hudkrämer.

Vill du handla nya cykeldelar från Endura men har svårt att bestämma dig för vad? Ring då till våra cykelexperter i kundtjänst. De kan allt om Enduras cykelkläder och hjälper dig mer än gärna att uppdatera din cykelgarderob med lite nya snygga cykelkläder.

Filter
Sortera
Visar 856 produkter