Endura

Endura grundades i Skottland 1993 med en målsättning att förbättra cykelkläders funktion och prestanda. I ett tidigt skede lanserade de en mängd nya produkter som utmanat tidigare topptillverkare inom cykelkläder. Flera av deras produkter har fått en ikonisk status och även bidragit till nya branschstandards. Tack vare sina innovativa och smarta produkter har de gått från ett lokalt skotsk varumärke till att bli en global marknadsledare inom cykelkläder.

Endura har konsekvent blivit utvald till klädpartner av flera av världens bästa cyklister inom mountainbike, triathlon och racercykling. Dessa samarbeten har gjort att de samlat på sig nödvändig feedback som de i sin tur använt för att förbättra sina produkter både vad gäller passform och aerodynamik. Genom detta kan Endura ständigt ligga i framkant med deras cykelkläder.

Sortimentet från Endura

Hos oss finner du ett stort utbud av cykelkläder och skydd från Endura. Du kan välja och vraka mellan hundratals olika produkter. Vi säljer allt från cykeljackor och cykelbyxor till hjälmar och skydd till såväl barn som vuxna.

Vi säljer även en del tillbehör från Endura i form av ryggsäckar, sadelväskor och hudkrämer.

Köp Endura cykelkläder online

Vill du handla nya kläder och skydd från Endura men har svårt att hitta rätt? Ta då hjälp av vår smarta filtreringsfunktion för att hitta rätt produkter för dig. Kom ihåg att du alltid kan vända dig till våra cykelexperter på Kundservice. De kan allt om Enduras cykelkläder och hjälper dig mer än gärna att uppdatera din cykelgarderob med nya snygga cykelkläder, tillbehör och skydd.

Filter
Sortera
Visar 632 produkter