Camelbak

Idén till Camelback föddes 1989 hos cykelentusiasten Michael Eidson. Han skulle delta i tävlningen ”Hotter’N Hell 100” som äger rum mitt i Texas under årets varmaste dagar. Tillgång till vatten är livsviktigt för att klara av tävlingen och antalet vattenstopp är begränsat. Han löste detta dilemmat med hjälp av en droppåse och ett sockerrör och wips så hade han skapat första hands-free systemet för väteskepåfyllning inom cyklingen.

Mycket har hänt sedan dess för Camelbak, så du behöver inte oroa dig för att du ska få hem en droppåse på posten när du beställer någon Camelbak-produkt av oss. Däremot kan du förvänta dig mängder av olika smarta produkter att ta med dig din vätska i. Några av dessa produkter är:

  • Ryggsäckar med vätskebehållare
  • Löparvästar med vätskebehållare
  • Midjebälte med plats för vattenflaska
  • Vattenflaskor.

Köp Camelbak online

Hos oss hittar du ett stort utbud av smarta produkter från Camelbak till riktigt bra priser. För att hitta det du söker kan du ta hjälp av våra smarta filter. Ifall du mot förmodan inte skulle hitta det du är på jakt efter så kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt Camelbak-produkter för dig.

Filter
Sortera
Visar 23 produkter