Bell hjälmar

Bell är en av världens största leverantörer på hjälmar, och framförallt cykelhjälmar. Bells historia började 1950 i Kalifornien då grundaren Roy Ritcher såg alla farttörstande människor där ute, han byggde då en ”speed shop”. Han insåg sedan att fart även medförde en bister verklighet och han gjorde något åt det, Bell-hjälmar var född!

Sortimentet från Bell

Vi har väldigt stort utbud av Bell-hjälmar och alla cykelhjälmar du köper av Cykelkraft.se är givetvis godkända, och detta gäller såklart även Bell's cykelhjälmar. Vi erbjuder ett stort sortiment av deras cykelhjälmar och många av deras populära serier finner du här hos oss som Bell Draft, - Segment, -Traverse och -Local. Vi har även den grymma serien Super 3R (full face cykelhjälmar) som lämpar sig utmärkt för tuffare terrängcykling. Flera av deras cykelhjälmar har även den smarta MIPS-funktionen som tillåter hjälmen att rotera i förhållande till huvudet och som på så sätt minskar skadorna mot rotationsvåld. Det har såklart hjälmar för stora som små så oavsett om du letar efter en cykelhjälm till minstingen eller till dig själv så hittar du det bland Bells tjusiga hjälmar.

Skydda huvudet med stil med en Bell cykelhjälm

Bell cykelhjälmar har varit med bland flertalet tester gjorda av olika försäkringsbolag och kammat hem flerfaldiga första- och andra placeringar. Med en Bell cykelhjälm kan du känna dig trygg oavsett om du pendlar till jobbet eller kör en tuff runda i skogen. Inte nog med att Bell levererar ett förstklassigt skydd så får du dessutom en riktigt snygg hjälm på köpet. Att kika på Bell's hjälmar är nämligen som att gå in i en godisfabrik, massor av härliga färger, mönster och modeller. Det är bara att välja en modell som faller dig i smaken, spänna på sig och köra!

Köp Bell cykelhjälm online

Här på Cykelkraft kan du handla Bell cykelhjälmar till riktigt bra priser. Skulle du mot förmodan hitta samma Bell hjälm billigare någon annanstans så prismatchar vi. Handlar du över 800 kr så bjuder vi dessutom på frakten. Ifall du är osäker på vilken Bell-hjälm du ska välja så är du alltid varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta en hjälm som sitter som en smäck på ditt huvud.

Filter
Sortera
Visar 100 produkter