Köp BBB på Cykelkraft.se

BBB är ett holländskt varumärke vars slogan är ALL ABOUT CYCLING och till skillnad från många varumärken som slänger sig med slogans hit och dit står verkligen BBB för detta. De är experter på alla typer av produkter som gör din cykling enklare, roligare och mer bekväm.

BBB har ända sedan starten 1998 haft som målsättning att tillverka högkvalitativa cykelprodukter till bra priser. Det kan ju vi riktiga cykelfantaster verkligen uppskatta, kvalitet till bra priser innebär att man har möjlighet att unna sig lite mer grejer helt enkelt. BBB brinner inte bara för cykling, de är även mycket engagerade i cykelsport och sedan 2004 har BBB-produkter burits av nio världsmästare: Tom Boonen, Paolo Bettini (två gånger), Michael Rogers, Julien Absalon, Roel Paulissen, Jean Biermans och Zdenek Stybar (två gånger).

Sortimentet från BBB

Eftersom BBB verkligen tillverkar allt som har med cyklar och cykling att göra och till ett bra pris så har vi på Cykelkraft.se valt att ta in hundratals produkter från deras fina sortiment. Vi har mängder av cykeldelar, cykeltillbehör och cykelkläder från BBB till riktigt bra priser. Bland cykeldelarna hittar du för att nämna några få bland annat pedaler, bromsklossar, kassetter, drev, kedjor, styrstammar och cykelhandtag. I kategorin cykeldelar hittar du allt från ringklockor till cykelverktyg. Slutligen så hittar du i princip allt du kan tänkas behöva i cykelklädesväg från BBB som glasögon, handskar, byxor, tröjor, cykelhjälmar och kepsar.

BBB Kläder

Är designade för att sitta på bästa möjliga sätt när du är ute och cyklar. De är gjorda med en god rörelsefrihet, fukttransporterande egenskaper och ventilerade. BBB kläder är gjorda specifik för cykling. Med den erfarenheten de har skapar de unika cykelkläder för dam och herr till MTB-, racer-, och vardags cyklister.

BBB skapar underställ, tights, skoöverdrag, cykeltröjor, handskar, strumpor, shorts, bib och jackor. Det finns kläder i olika kategorier som passar för olika typer av cykling och olika väderförhållande. Tightare plagg är ofta gjorda för landsvägscykling och långdistanslopp. Om du cyklar MTB har du en mer avslappnad klädsel, för att det ska vara så bekvämt som möjligt när du cyklar stig och downhill.

Tillslut handlar det om att plagget ska passa dig och att de ska sitta bekvämt när du är ute och cyklar.

Filter
Sortera
Visar 903 produkter