Basil - väskor som sprider cykelglädje

Sedan 1976 har Basil strävat efter att få dig att njuta mer av din cykling genom att ta fram snygga och smarta cykelkorgar och cykelväskor.

Med en komplett samling av cykelkorgar, väskor och accessoarer som passar dina personliga behov och stil vill Basil göra dig och dina medmänniskor gladare.

Basil väska

Med en cykelväska från Basil gör du cykling roligare än någonsin. Deras cykelväskor har iögonfallande mönster, användarvänliga detaljer och praktiska egenskaper. Deras design gör det enkelt att få med dig allt du behöver för en cykeltur och som även passar din cykel.

Basil har trendiga och praktiska cykelväskor för alla typer av cyklar. Oavsett om du behöver en stark och robust vattentät sadelväska för långa dagar, en snygg packväska för pendlingen till kontoret eller en designad cykelkorg när du ska handla, vi har det.

Basil cykelväska

Här på cykelkraft har vi en stor sortiment av Basil cykelväskor. Du kan välja mellan:

  • Dubbelväskor
  • Singelväskor
  • Väskor för styret
  • Sadelväskor
  • Cykelkorgar

Basil cykelväskor har stort användningsområde och väskorna görs i olika material. Många av cykelväskor är även vattenavstötande. Oavsett din budget, kommer du att hitta en väska som passar dig och din cykel perfekt.

Filter
Sortera
Visar 132 produkter