Abus - cykellås och cykelhjälmar

Abus är förmodligen världens mest kända och uppskattade varumärke när det gäller lås till cyklar och mopeder. De tillverkar dessutom riktigt grymma hjälmar för både barn och vuxna. Här på Cykelkraft.se hittar du ett stort utbud av både cykellås och cykelhjälmar från Abus till riktigt bra priser.

Årligen stjäls tusentals cyklar och ytterst få av dessa cykelstölder löser sig. Men cykelstölder är något som går att undvika om man använder rätt cykellås och det är precis det Abus vigt deras företag till, att tillverka ett brett sortiment av cykellås som skyddar din cykel från stölder oavsett situation. Säkerhet är ett gemengående tema i Abus företag och enda sedan 1924 har det skapat nya och innovativa produkter för att bidra med ökad säkerhet för både cyklar och oss människor.

Sortimentet från Abus

På Cykelkraft.se hittar du både cykellås och hjälmar från Abus. Vi vågar nästan påstå att vilket lås du än vill ha från Abus så kan vi erbjuda det till dig - och dessutom till ett bra pris. Oavsett om det är klassisker som Varedo du söker, eller om du vill ha en lite mer udda kätting så är chansen stor att du hittar den hos oss. Bland Abus cykellås hittar du flera olika modeller som ramlås, bygellås, låskättingar, vikbara lås och låsvajrar. Bland Abus cykelhjälmar hittar du säkra hjälmar för både barn och vuxna till riktigt bra priser. De har en stor bred både vad gäller funktioner och utseende. Du hittar bland annat hjälmar med MIPS, grönt spänne och skärm. Abus har cykelhjälmar i alla prisklasser och i en mängd fina färger som grön, blå, lila, gul och orange.

Filter
Sortera
Visar 807 produkter