8848 Altitude cykelkläder

8488 Altitude grundades 1990, med uppdraget att utveckla kläderna för expeditionen som kom att bli den första svenska lyckade till Mount Everest – världens högsta berg på 8848 meters höjd. Sedan dess har 8848 Altitude fortsatt utveckla och designa tekniskt avancerade och innovativa kläder för skidåkare och andra aktiva människor över hela världen. Idag säljs 8848 Altitude i över 600 butiker i över 20 länder och uppskattas för sin höga funktionalitet och moderna, skandinaviska design.

8848 Altitude-cykelbyxor

Många timmar i sadeln kräver en riktigt bra cykelbyxa. Det mest avgörande är vadderingen som ska erbjuda god komfort genom att vara anatomiskt rätt utformad, effektivt ta upp stötar och genom att transportera bort fukt. 8848 Altitude´s cykelbyxor erbjuder komfort och passform som får dig att fokusera på din cykling och prestera bättre.

Här hittar du cykelbyxor från det populära varumärket 8848 Altitude. Många timmar i sadeln kräver rätt typ av utrustning och ett par cykelbyxor är nästintill ett måste, åtminstone om du vill slippa en ömmande bakdel. En cykelbyxa är dessutom speciellt anpassade efter det rörelser du som cyklist utför så du ska ha möjlighet att komma upp i högre hastigheter och få en bekvämare cykeltur. Bland 8848 Altitudes cykelbyxor hittar du bland annat bibshorts, bibtights, tighta shorts och cykelbyxor som klarar av regn. Såklart hittar du bland 8848 Altitude cykelbyxor till både herrar och damer. Med den snygga designen, de smarta funktionera och bekväma modellerna kommer du med dina 8848 Altitude cykelbyxor inte bara se snygg ut på sadeln utan dessutom sitta som på en tron.

8848 altitude - cykeljackor

En tålig regnjacka för pendling varje dag? En tunnare vindjacka för långa distanspass? Eller en lätt överdragsjacka att förvara i bakfickan? I 8848 Altitude´s kollektion hittar du olika cykeljackor utvecklade för att matcha just ditt behov. Alla med 8848 Altitude´s välkända kvalitet och komfort.

Här hittar du alla cykeljackor från 8848 Altitude. 8848 Altitude tillverkar funktionscykeljackor i härliga utföranden och till riktigt bra priser. 8848 Altitude cykeljackor finns för både damer och herrar och tillverkas i alla storlekar mellan XXS-XXL. Vill du ha en optimal cykelupplevelse är rätt utrustning av hög vikt och inte minst cykeljackan. 8848 Altitudes cykeljackor är speciellt utformade för rörelserna du gör när du cyklar och du hittar cykeljackor för kyligare dagar, blåsiga dagar, blöta dagar och varmare dagar bland sortimentet. Även om funktionen är det allra viktigaste så uppskattar man som cyklist såklart att kläderna sitter bra och är snygga och det har 8848 Altitude verkligen lyckats med. Deras utbud av cykeljackor erbjuder både minimalistisk design och fräscha utstickare med deras snygga logga och schyssta färger som rosa, blå, orange och gul.

8848 Altitude - cykeltröjor

I 8848 Altitude´s cykelkollektion hittar du tröjorna som krävs för en komplett cykelgarderob. Grundidén är smarta och snygga tröjor som enkelt kan matchas med cykelbyxorna så du kan klä dig på bästa sätt för rådande förutsättningar – och kunna njuta fullt ut av varje runda.

Cykelbyxorna sitter som en smäck, cykelskorna är åtdragna och det enda som nu saknas är en riktig snygg cykeltröja för att komplettera din look, stämmer detta? Då har du kommit rätt, för här hittar du 8848 Altitudes snygga och funktionella utbud av cykeltröjor till riktigt bra priser. 8848 Altitudes cykeltröjor är speciellt utformade för cykling och dess tillhörande rörelser, en lägre skuren rygg för att det inte ska dra kallt vid ryggslutet, material som transporterar bort fukt och en design som får ändra trafikanter att vända på huvudet för att få en extra skymt av dig när du cyklar förbi. 8848 Altitude cykeltröjor finns i både härliga mönster och fina färger som röd, blå och orange.

Vad är mer stilfullt än en enhetlig klädsel från topp till tå när man ger sig ut på en cykeltur? Komplettera din garderob med arm- och benvärmare och kanske en keps från 8848 Altitude.

Filter
Sortera
Visar 40 produkter